Δήμος Ωραιοκάστρου: Τι αλλάζει από αύριο στη λειτουργία των ΚΕΠ της Λητής και της Νέας Φιλαδέλφειας


ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Τι αλλάζει από αύριο στη λειτουργία των ΚΕΠ της Λητής και της Νέας Φιλαδέλφειας


Επαναλειτουργεί από αύριο (Τετάρτη 22 Απριλίου 2020) το ΚΕΠ της Λητής, το οποίο το τελευταίο διάστημα παρέμενε κλειστό στο πλαίσιο ευρύτερων αλλαγών στον τρόπο εξυπηρέτησης του κοινού από τις δημοτικές υπηρεσίες λόγω κορονοϊού.
Σύμφωνα με σχετική απόφαση του δημάρχου Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη, το ΚΕΠ της Λητής αρχής γενομένης από αύριο θα λειτουργεί καθημερινά από τις 7.30 το πρωί έως τις 3.00 μετά το μεσημέρι.
Στο μεταξύ, όπως προβλέπεται από την ίδια απόφαση του δημάρχου Ωραιοκάστρου, αύριο και κάθε Τετάρτη θα λειτουργεί και το ΚΕΠ της Νέας Φιλαδέλφειας, επίσης από τις 7.30 το πρωί μέχρι τις 3.00 μετά το μεσημέρι.
Υπενθυμίζεται ότι η εξυπηρέτηση του κοινού από τα ΚΕΠ, εφόσον απαιτείται αυτοπρόσωπη παρουσία, γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με προηγούμενη συνεννόηση (ραντεβού), ώστε να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις των πολιτών και ο συνωστισμός και να διεκπεραιώνονται χωρίς καθυστερήσεις και αναμονή τα σχετικά αιτήματα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!