Δέματα αγάπης εν όψει Πάσχα για τους εγγεγραμμένους του κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου Ωραιοκάστρου


ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Δέματα αγάπης εν όψει Πάσχα
για τους εγγεγραμμένους του κοινωνικού παντοπωλείου

Δέματα αγάπης με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε περίπου διακόσιες οικογένειες που είναι εγγεγραμμένες στη δομή του κοινωνικού παντοπωλείου πρόκειται να διανείμει ο δήμος Ωραιοκάστρου, εν όψει Πάσχα.
Η διάθεση των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης προς τους δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου θα γίνει μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα. Ήδη οι δικαιούχοι έχουν ενημερωθεί τηλεφωνικά από τις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες, ώστε η παραλαβή των ειδών που θα προσφερθούν να γίνει με ατομικό ραντεβού.
«Οι συνθήκες φέτος είναι ιδιάζουσες, είναι δύσκολες, λόγω της πανδημικής κρίσης και των περιοριστικών μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ. Μέσα σε αυτήν την πρωτόγνωρη συγκυρία, τις άγιες μέρες του Πάσχα κανένας συμπολίτης μας που είναι εγγεγραμμένος στο κοινωνικό μας παντοπωλείο δεν θα στερηθεί τα βασικά αγαθά και την υποστήριξη που έχει ανάγκη», ανέφερε σχετικά η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Χριστίνα Ζάπρα, απευθύνοντας θερμές ευχαριστίες προς τις επιχειρήσεις και τους πολίτες που στηρίζουν τη δομή του κοινωνικού παντοπωλείου με τις πολύτιμες δωρεές τους.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!