Τι δήλωσε ο πρόεδρος του ΙΣΘ κ Νίκος Νίτσας για την σημερινή δράση διανομής υλικού ατομικής προστασίας στους ιδιώτες γιατρούς


ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΙΣΘ
Ευχαριστούμε τον Περιφεριάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και τους συνεργάτες του για την ουσιαστική συμβολή τους στην πραγματοποίηση της σημερινής δράσης μας να διανείμουμε μέτρα ατομικής προστασίας στους ιδιώτες γιατρούς της Θεσσαλονίκης.
Η άμεση προμήθεια και διάθεση στον ΙΣΘ από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μασκών, αντισηπτικών και γαντιών μιας χρήσης θα μας δώσουν την ευκαιρία να επιτελέσουμε το καθήκον μας με μεγαλύτερη ασφάλεια. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές της Περιφέρειας για τη βοήθεια που μας παρείχαν, ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία η συσκευασία και η διανομή των υλικών.
Εκ μέρους του ιατρικού κόσμου της Θεσσαλονίκης επιθυμούμε να εκφράσουμε την ιδιαίτερη ικανοποίηση όλων μας για την στενή, ειλικρινή και υψηλού επιπέδου συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας και ΙΣΘ για την αντιπετώπιση της πανδημίας.
Νίκος Νίτσας
Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!