Κλοπές και βανδαλισμοί σε μνημεία και στο τεχνικό εργαστήριο του δήμου Παύλου Μελά


Κλοπές και βανδαλισμοί στον δήμο Παύλου Μελά. Άγνωστοι αφαίρεσαν χάλκινες καλλιτεχνικές κατασκευές απο μνημεία του δήμου Παύλου Μελά και επίσης σήμερα τα ξημερώματα εκλάπη πανάκριβος ηχητικός εξοπλισμός.
Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Διευθυντής Πολιτισμού Παιδείας Αθλητισμού   κ Στάθης Αναστασιάδης αναφέρει τα γεγονότα 

"Ας βοηθήσουμε όλοι με όποιο τρόπο μπορούμε για να βρεθούν και να τιμωρηθούν αυτοί οι κοπρίτες που βανδαλίζουν και βεβηλώνουν την Πολιτιστική Κληρονομιά του τόπου μας.
Και στα δύο μνημεία της Πολίχνης κλάπηκαν οι χάλκινες καλλιτεχνικές κατασκευές.
Το πρώτο πριν 2 εβδομάδες στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης που είχε γίνει επί Έλλης Παπαπαναγιώτου στην Αγίας Μαρίνης και το δεύτερο το διαπιστώσαμε σήμερα και είναι στο βασικό μνημείο της πόλης μας στο Πάρκο του Δημαρχείου Πολίχνης.
Δείτε το πριν και μετά...
Ας έχουμε το νου μας, δεν θα σταματήσουν...
Και βέβαια σήμερα ξημερώματα έκλεψαν και πανάκριβο ηχητικό εξοπλισμό από το Εργαστήριο Πολιτισμού στο Παύλου Μελά.

Σήμερα τα ξημερώματα διεπράχθη κλοπή στο Τεχνικό Εργαστήριο του Πολιτισμού στο Στρατόπεδο Παύλου Μελά.
Ο εξοπλισμός που εκλάπη ήταν μεγάλης αξίας και πέραν όλων αναγκαίος για τις υποστηρίξεις εκδηλώσεων, ομιλιών, και γενικότερα δράσεων.
Παράκληση προς όλους,


αν κάποιος ήταν αυτό το βράδυ προς ξημερώματα στον ευρύτερο χώρο και διαπίστωσε κάποιες ύποπτες κινήσεις και ιδιαίτερα διέλευση οχήματος εντός του χώρου, ας ενημερώσει το Δήμο Παύλου Μελά ή να μου γράψει μήνυμα.
Ήδη η Ασφάλεια το ερευνά και η σήμανση επίσης.
Σας ευχαριστούμε.
Εκ του Τμήματος Πολιτισμού"




Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο θα υποβληθεί μηνυση κατά αγνώστων. 
Για την ιστορία να αναφέρουμε οτι πριν απο 5 χρόνια το χάλκινο του μνημείου της Πολίχνης είχε ξανακλαπεί και παραδόξως μετά από λίγες μέρες επεστράφη χωρίς φθορές από αγνώστους στην πόρτα του Δημαρχείου Πολίχνης







Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!