Καθαρισμό στο δασόκτημα οργάνωσαν σήμερα ο Περιβαλλοντικός, η ΕΠΩΦ και ο “ Ερωτόκριτος”

Καθαρισμός στο δασόκτημα του Ωραιοκάστρου, σήμερα το πρωί, σε μια δράση που την οργάνωσαν ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου, η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων και ο Σύλλογος Κρητών Ωραιοκάστρου και Φίλων "Ερωτόλριτος", σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Καθημερινότητας του δήμου Ωραιοκάστρου. Στην δράση την δική συνεισφορά είχε και ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου.
Ξεκινώντας από το Bon Chateau, περίπου 150 συμπολίτες μας συμμετείχαν στην δράση καθαρίζοντας ένα σημαντικό τμήμα του δασοκτήματος.
Πέρα από την δράση σαν δράση στόχος μας ήταν να περάσουμε το μήνυμα τόσο σε αυτούς που ανηφορίζουν στον ορεινό όγκο για πεζοπορία ή για τυχόν άλλες δραστηριότητες όσο και σε όλους τους συμπολίτες μας ότι η φροντίδα, η διαφύλαξη και η συνεχής προστασία του πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Ακόμη, πως αν θέλουμε, οι συνεργασίες μεταξύ των συλλόγων μπορούν να έχουν καταπληκτικά αποτελέσματα.
Πιστεύουμε ότι ήταν μια από τις  καλύτερες δράσεις ώστε να τιμηθεί η 5η Ιουνίου που έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.
«Φροντίζουμε και καθαρίζουμε το δάσος. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!»
Ραντεβού στην επόμενη δράση μας.








Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!