Χρ. Σαραμούρτσης: Ξεκινούν εργασίες για γεώτρηση στην Νεοχωρούδα

Σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου της κοινότητας Νεοχωρούδας ξεκινούν σήμερα εργασίες για γεώτρηση που θα λύσει το πρόβλημα έλλειψης νερού στην Νεοχωρούδα. Η ανακοίνωση αναφέρει: 

"Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι αύριο το πρωί στις 11πμ ξεκινούν οι εργασίες για γεώτρηση που θα λύσει το πρόβλημα της λειψυδρίας στο χωριό μας!!!. 

Μετά από πολύμηνες συναντήσεις, τόσο του Κοινοτικού Συμβουλίου, όσο και του ίδιου του Δημάρχου με ειδικούς και αρμόδιους φορείς, καταφέραμε σύντομα και πριν την έναρξη του καλοκαιριού να ξεκινήσουμε την πολυπόθητη, δύσκολη,αλλά και τόσο ζωτική εργασία. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ θερμά τον Δήμαρχο μας κ. Παντελή Τσακίρη Pantelis Tsakiris για την ευαισθησία που έδειξε στο κατεπείγον του θέματος και έτσι έχουμε το επιθυμητό αυτό αποτέλεσμα, και τον κ. Σταύρο Μαρμαρίδη, Stavros Marmaridis, Πρόεδρο της ΔΕΥΑΩ για τον συντονισμό και την επίβλεψη των έργων. 

Θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα να δείξετε όλοι οι κάτοικοι την απαραίτητη κατανόηση διότι επί τετραημέρου θα γίνονται διακοπές νερού ώστε να μπορέσουν οι ειδικοί να συντονίσουν την κατάσταση. 

Παρακαλούμε πολύ η χρήση του νερού να γίνεται με φειδώ μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών ώστε να επαρκεί για όλους. 

Με εκτίμηση ο πρόεδρος ΣΑΡΑΜΟΥΡΤΣΗΣ ΧΡΉΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΎΛΟΥ και το Κοινοτικό Συμβούλιο"


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!