α.ν.α.σ.α. Ωραιοκάστρου: Η διοίκηση Τσακίρη αρνείται τον διάλογο σε επωφελείς προτάσεις για τις επιχειρήσεις του Δήμου, τα έχει όλα καλώς καμωμένα.




Αλλοίμονο στους επιχειρηματίες του Δήμου Ωραιοκάστρου. Η διοίκηση Τσακίρη αρνείται τον διάλογο σε επωφελείς προτάσεις για τις επιχειρήσεις του Δήμου, τα έχει όλα καλώς καμωμένα.
Χαιρόμαστε που η διοίκηση Τσακίρη ξύπνησε από τον «πανδημιακό» της λήθαργο και ασχολείται έστω και με αυτό τον τρόπο με τα θέματα που αφορούν τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες του τόπου μας.  Με το γνωστό «Λουδοβίκειο» ύφος της τα κάνει όλα εξαιρετικά, έγκαιρα και δεν ακούει κανέναν,  μας ειρωνεύεται, όπως είχαμε προβλέψει άλλωστε, και μας χαρακτηρίζει  λαϊκιστές, ξεχνώντας ότι σύρετε και έπετε των περιστάσεων (πρόσφατα καύση σκουπιδιών ΤΙΤΑΝ, άλλα  δηλώνει στο Δημοτικό συμβούλιο και άλλα μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες) χωρίς να μπορεί να σταθεί στο ύψος τους. Χωρίς χάραξη κεντρικής πολιτικής δράσης στα πλαίσια των δημοτικών αναγκών. Άλλη ,μια απόδειξη  της αδυναμίας διοίκησης σας  και η είδηση από  ενημερωτικό ηλεκτρονικό μέσο για επιστράτευση κ ανάληψη επιτελικού ρόλου, «αλεξιπτωτιστή» πρώην δημάρχου με « πλούσιο»   βιογραφικό. Οι «άριστοι» έρχονται.
Ναι κ. Δήμαρχε αν το ενδιαφέρον μας για το μέλλον των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών και πολιτών του Δήμου μας είναι «Λαϊκισμός» είμαστε Λαϊκιστές. Ο μόνιμος   επαναλαμβανόμενος  λόγος  σας για να δικαιολογήσετε την αδυναμία σας να διοικήσετε και να μας απαγορεύσετε τον έλεγχο, την κριτική αλλά τώρα και τις προτάσεις.
Εσείς τι είστε ;
Εννέα μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων σας, πέρα από επικοινωνιακή διαχείριση, πιο το έργο σας ; Προσλήψεις  και αναθέσεις έργων σε ημετέρους ακόμα και τώρα εκμεταλλευόμενος την υγειονομική κρίση (πρόσληψη του  υπευθύνου του προεκλογικού σας  γραφείου μόλις  προχθές )  .Δεν θέλετε να συζητήσετε για το όφελος των συμπολιτών μας δικαίωμα σας, αλλά και δικαίωμα μας να καταθέτουμε προτάσεις και να φανερώνουμε την γύμνια της πολιτικής σας. Πέρα από την συνεχή απουσία σας  από τον Δήμο   κ. Τσακίρη  φαίνεται να έχετε και πρόβλημα μνήμης. Ναι ψηφίσαμε από την αρχή της θητείας σας και θα συνεχίζουμε να ψηφίζουμε ότι είναι για το καλό των δημοτών και του τόπου μας.
Ποια η απάντηση σας, επί των προτάσεων μας ; Αναφέρετε ότι πήρατε τα μέτρα που εξήγγειλε η κεντρική κυβέρνηση. Ε και ; όλοι οι δήμοι το ίδιο έκαναν και κάποιοι πολλά περισσότερα. Και συνεχίζεται δηλώνοντας ότι μέσα σε μια τέτοια συγκυρία  θα εξετάσετε την επιβολή τελών για τους κοινόχρηστους χώρους επειδή  δεν επιβλήθηκε από τους προηγούμενους  , κάνοντας «πράξη» την στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας. «Συγχαρητήρια». Αλίμονο στους επιχειρηματίες του Δήμου μας. Τέλος, παλαιοκομματικά σκεπτόμενος ασχολείστε όχι με το περιεχόμενο των προτάσεων (9 στο σύνολο) και την ωφέλεια που θα επιφέρουν στους δημότες μας αλλά με το ποιος τις προτείνει, μη χάσετε το επικοινωνιακό πλεονέκτημα, μέχρι εκεί μπορεί η διοίκηση σας. Το θέμα δεν είναι η πατρότητα των προτάσεων αλλά η υιοθέτηση τους προς όφελος της τοπικής αγοράς.
Εκεί είναι η διαφορά μας ότι αντί να συρόμαστε από τα γεγονότα και να προσπαθούμε να δείξουμε έργο παίζοντας επικοινωνιακά παιχνίδια, προσπαθούμε να παρεμβαίνουμε εκ των προτέρων προς όφελος των πολιτών μας, στα πλαίσια των δυνατοτήτων και αρμοδιοτήτων του Δήμου, αλλά αυτό απαιτεί οργάνωση, καθημερινή πρωινή παρουσία και πολύ δουλειά ανελλιπώς.
Από εσάς όμως, προφανώς δεν υπάρχει αυτή η διάθεση σας χαλαει την διοικητική «ραστώνη» που απολαμβάνεται.
Σας καλούμε ακόμα και τώρα να αφήσετε την «διοικητική αλαζονεία» σας και να συμμετέχετε στο διάλογο και με άλλους ενδιαφερόμενους φορείς, για την υιοθέτηση γόνιμων και επωφελών δράσεων υπέρ των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών του Δήμου μας, πέραν αυτών που υπέδειξε η Κυβέρνηση. Δεν είναι κακό να δουλεύουμε υπέρ των συνδημοτών μας. Εκτός βέβαια αν νομίζεται κ Τσακίρη  ότι «Πρωταγωνιστής» σημαίνει απλά «Διαχειριστής».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!