Ξενοδοχεία για Δεκαπενταύγουστο με προσφορές με δωρεάν ακύρωση και πρόσβαση με αυτοκίνητο

Ξενοδοχεία για Δεκαπενταύγουστο με προσφορές με δωρεάν ακύρωση και πρόσβαση με αυτοκίνητο


Μπορεί ακόμα να μην ξέρουμε πότε και ποια ξενοδοχεία θα ανοίξουν φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα, αλλά αν έχετε όρεξη να σκεφθείτε καλοκαιρινές διακοπές, τώρα μπορείτε να βρείτε διαθεσιμότητα σε περιζήτητα ξενοδοχεία. Εμείς ερευνήσαμε και συγκεντρώσαμε για εσάς κάποιες προτάσεις για Δεκαπενταύγουστο με τα εξής κριτήρια:

1) ΔΩΡΕΑΝ ΑΚΥΡΩΣΗ και 0% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ

Στο τόσο ρευστό περιβάλλον που ζούμε το 2020, με τους περιορισμούς μετακινήσεων να χαλαρώνουν δοκιμαστικά και ενδεχομένως να επανέρχονται κατά περίπτωση, θεωρούμε το πιο σημαντικό σε μία κράτηση ξενοδοχείου για τον Αύγουστο την ύπαρξη πολιτικής δωρεάν ακύρωσης. Τα ξενοδοχεία στη λίστα μας, την ώρα της έρευνάς μας, είχαν τύπους δωματίων με δυνατότητα ακύρωσης χωρίς χρέωση από μία εβδομάδα μέχρι ένα μήνα πριν την ημερομηνία άφιξης.

2) ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΔΙΚΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πολλοί είναι αυτοί που φέτος θα διστάσουν να μπουν σε αεροπλάνο ή πλοίο για να φτάσουν στο τόπο διακοπών τους και θα κινηθούν με το αυτοκίνητό τους. Εμείς διαλέξαμε προορισμούς με οδική πρόσβαση από την ηπειρωτική χώρα. Η Πελοπόννησος και η Χαλκιδική πρωταγωνιστούν, ενώ υπάρχουν επιλογές και σε άλλες περιοχές καθώς και σε δύο νησιά που μπορεί να φτάσει κανείς οδηγώντας!

3) ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ

Οι διακοπές του Αυγούστου για τους περισσότερους είναι συνδεδεμένες με τη θάλασσα, οπότε κι εμείς διαλέξαμε ξενοδοχεία κοντά σε παραλίες. Εφόσον έχετε μαζί το αυτοκίνητό σας, δεν θεωρήσαμε απαραίτητο κριτήριο να είναι τα ξενοδοχεία ακριβώς μπροστά σε παραλία, αλλά να υπάρχουν παραλίες στην περιοχή. Αποφύγαμε τις πόλεις και προτιμήσαμε ξενοδοχεία με άνετους ανοικτούς χώρους.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!