Κων. Πατσαλάς: Καμία έκπληξη απο τις γραφικότητες Παπακωνσταντίνου. Τόσος είναι, τέτοια κάνει.


ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

Καμία έκπληξη από τις γραφικότητες Παπακωνσταντίνου. Τόσος είναι, τέτοια κάνει.
Ωστόσο, είναι σίγουρο ότι όσο θα ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης «Καμάρα» θα δούμε και άλλες τέτοιου είδους παλινωδίες που μόνο σκοπό έχουν να αποπροσανατολίσουν.
Είναι ξεκάθαρο πια ότι όλες αυτές οι «τρικλοποδιές» προέρχονται από άτομα και παρατάξεις, δημοτικές και τοπικές, που περιστρέφονται γύρω από ένα συγκεκριμένο όνομα, το οποίο πλέον δεν μπορεί να συνεχίσει να κρύβεται.
 Είμαστε δε βέβαιοι ότι θα δούμε κι άλλες προσωπικές επιθέσεις στα πρόσωπα αυτών που δίνουν τη μάχη μαζί με την τοπική κοινωνία. Ο στόχος τους, να μας αποδομήσουν ώστε να αφήσουν «ακέφαλο» τον αγώνα των κατοίκων του Δρυμού, δεν ξεκίνησε τώρα. Τώρα απλώς ρίχνουν στην προσπάθεια τις γνωστές εφεδρείες. Τους πάντα πρόθυμους για όλα!
ΥΓ Η απέλπιδα προσπάθεια του Παπακωνσταντίνου να κρατήσει στις τάξεις της παράταξης του τους παλιούς του συνοδοιπόρους και πλέον -κατά επανειλημμένη τους δήλωσή- τους νέους στενούς συνεργάτες του Δημάρχου είναι το λιγότερο συγκινητική. Έτσι σφιχτά που τους τραβά από το μπράτσο να προσέχει γιατί βλέπουμε σύντομα να τον παρασέρνουν εν τέλει κι αυτόν μαζί τους στις «στενές συνεργασίες»…
ΥΓ2 Προφανώς και δεν θα απαντήσουμε σε καμία από τις γελοιότητες στις οποίες αναφέρεται. Είναι δυνατόν να επικαλείται την ώρα που εστάλη η ενημέρωση στους συμβούλους; Είναι δυνατόν να λέει ότι μέλη της «Ενωτικής» δεν ήταν κατά το παρελθόν υποψήφιοι του;
ΥΓ3 Για τη τηλεφωνική συνομιλία την οποία φέρεται να κατέγραψε ο Παπακωνσταντίνου και δημοσιοποίησε χωρίς την έγκριση μου, παρότι δεν λέει τίποτα το ουσιώδες, θα άξιζε ίσως να ασχοληθώ ως προς το νομικό της σκέλος ωστόσο δεν θα το κάνω. Όχι βέβαια από πολιτικό πολιτισμό τον οποίο δεν αξίζει μια τέτοια ενέργεια αλλά από λύπηση.
Αυτά όσον αφορά το περιστατικό με το οποίο δεν θα ασχοληθούμε ξανά.  

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΡΥΜΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘ ΠΑΤΣΑΛΑΣ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!