Έκθεση ζωγραφικής της Βικτώριας Γεράκη και γλυπτικής του Aram Toro στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου

ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 24.6.2020
ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ

Μια ευχάριστη εναλλακτική καλοκαιρινή πρόταση απευθύνει η ΔΗΚΕΚΕ σε όλους τους συνδημότες μας – και όχι μόνο- φίλους και λάτρεις της ζωγραφικής και της γλυπτικής, να επισκεφθούν -για μία μόνο ημέρα -την Έκθεση Ζωγραφικής της Βικτώριας Γεράκη και γλυπτικής του Aram Toros κατοίκου της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού αύριο Τετάρτη 24.6.2020 στις 7.00 στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου Μ. Αλεξάνδρου 57
Δυό λόγια για τους Καλλιτέχνες
Η Βικτώρια Γεράκη
γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Λογιστικά και Μηχανογράφηση ενώ παράλληλα ασχολήθηκε με την μόδα και τη διακόσμηση. Ασχολήθηκε με την πολιτική στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Ξεκίνησε να ζωγραφίζει – ως αυτοδίδακτη- αλλά  στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις σπουδές της σε Εργαστήρι Καλών τεχνών παρακολουθώντας μαθήματα ζωγραφικής.
Συμμετείχε σε πολλές ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Και τώρα παρουσιάζει την δεύτερη ατομική της έκθεση  στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου!
Τα έργα της είναι φιλοτεχνημένα με ακρυλικά στα οποία διακρίνουμε μοντέρνα και αφαιρετικά στοιχεία με έντονα χρώματα.
Πολλά από τα έργα της ανήκουν σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Είναι μέλος του Συλλόγου Ζωγράφων Θεσσαλονίκης & Βορείου Ελλάδος και της ομάδας εικαστικών «Επίμονη Τέχνη».
Ο Aram Toros
γεννήθηκε στην πόλη Ερεβάν της Αρμενίας. Είναι απόφοιτος σχολής Καλών Τεχνών του Ερεβάν. Από το 1997 ζει στην Ελλάδα με την οικογένειά του.
Έχει ολοκληρώσει πολλά σημαντικά έργα, όπως την αναστήλωση του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής στη Χαλκιδική, τα οποία κοσμούν πολλούς χώρους.
Έχει βραβευτεί στον τομέα της γλυπτικής στην 9η Έκθεση Εικαστικών Τεχνών. Παρουσιάζει τη δουλειά του σε εικαστικές εκθέσεις και έχει λάβει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό με τελευταία του συμμετοχή στο Παρίσι. Τώρα παρουσιάζει  την ατομική του έκθεση στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου!
Πολλά από τα έργα του ανήκουν σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Είναι μέλος του Συλλόγου Ζωγράφων Θεσσαλονίκης & Βορείου Ελλάδος, του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βορείου Ελλάδος και της ομάδας εικαστικών «Επίμονη Τέχνη».
Η Εκθεση θα πραγματοποιηθεί  με την σχολαστική τήρηση  όλων των προβλεπόμενων όρων και  οδηγιών πρόληψης, προστασίας και υγιεινής της αρμόδιας επιτροπής του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας   που αφορούν την αποτροπή διάδοσης της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19.                   



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!