Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Άνοιας Δήμου Καλαμαριάς: ενισχύθηκε με εξειδικευμένο προσωπικό


Συμβουλευτικός Σταθμός  Άνοιας  Δήμου Καλαμαριάς: ενισχύθηκε   
με εξειδικευμένο προσωπικό

      Ο Δήμος Καλαμαριάς έχοντας ως προτεραιότητα την προαγωγή και την πρόληψη της υγείας αλλά και τη διασφάλιση ενός αξιόλογου επιπέδου παροχών ιατρικών υπηρεσιών, ενίσχυσε τον Συμβουλευτικό Σταθμό Άνοιας με τη πρόσληψη πέντε επιπλέον  ειδικοτήτων.
  Έτσι από χθες 1η Ιουνίου,  ο Συμβουλευτικός Σταθμός  Άνοιας και  στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος ΕΣΠΑ, λειτουργεί με τη στελέχωση πρόσθετου εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού,  Νευρολόγο, Ψυχολόγο, Κοινωνική Λειτουργό, Εργοθεραπευτή και Νοσηλεύτρια, αναβαθμίζοντας  τις παρεχόμενες υπηρεσίες  με ένα πολύπλευρο δίκτυο φροντίδας που θα καλύπτει τις ανάγκες των δημοτών.
   Στόχος του προγράμματος είναι η ενημέρωση του κοινού σχετικά με την πρόληψη της άνοιας, η συστηματική προσέγγιση του προβλήματος ασθενών, καθώς και η ψυχοκοινωνική υποστήριξη των οικογενειών τους.
 Υπενθυμίζεται ότι ο Συμβουλευτικός Σταθμός Άνοιας λειτουργεί σε χώρους του Α΄Κ.Α.Π.Η. Καλαμαριάς ( Κολοτούρου 14 ) και εξυπηρετεί δωρεάν όλους τους κατοίκους ηλικίας, από 50 χρονών και πάνω. Η εξυπηρέτηση των πολιτών γίνεται μετά από  επικοινωνία στα τηλέφωνα:
§  Κοινωνική Λειτουργός     2313  314 586
§  Νευρολόγος                       2313 314 587
§  Ψυχολόγος                         2313 314 588
§  Εργοθεραπευτής               2313 314 585Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!