Οι Πολίτες σε δράση για την ανατροπή στους Αμπελόκηπους - Μενεμένη επισκέφθηκαν την περιοχή «Καζαντζάκη» Μενεμένης


Η Δημοτική Παράταξη Αμπελοκήπων-Μενεμένης "ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ" παρουσία του επικεφαλής Γιώργου Κυριλλίδη και δημοτικών συμβούλων, πραγματοποίησε τη Παρασκευή 26 Ιουνίου,  επίσκεψη στη περιοχή «Καζαντζάκη» Μενεμένης, ύστερα από πρόσκληση των κατοίκων.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, με σκοπό να καταγγείλουν οι δημότες, τα χρόνια προβλήματα που μαστίζουν τον συνοικισμό και την αδιαφορία της Δημοτικής αρχής, γι’ αυτή τη παραμελημένη περιοχή.
Μετά από αρκετά χρόνια διοίκησης του Δήμου, από τους ίδιους ανθρώπους, αλλά και μετά από ένα χρόνο από τις τελευταίες Δημοτικές εκλογές, τίποτα δεν έχει αλλάξει στη περιοχή.
Τα παράπονα και η αγανάκτηση των κατοίκων, καταρρίπτουν τον μύθο του «τέλειου» Δημάρχου!
Η περιοχή έχει εγκαταλειφθεί στη τύχη της, με προβλήματα όπως η εγκληματικότητα, ο ανεπαρκής φωτισμός, η έλλειψη ασφαλούς και πιστοποιημένης παιδικής χαράς, η απουσία χώρων άθλησης και ελεύθερου παιχνιδιού, ο ελλιπής καθαρισμός, η ανάγκη κλαδέματος των δένδρων, η αναγκαιότητα της δημιουργίας ενός χώρου ψυχαγωγίας και ιατρικής φροντίδας,  κ.α.
         Δέσμευση μας απέναντι στους πολίτες να παλέψουμε για την επίλυση των προβλημάτων τους

Ο Επικεφαλής
Γιώργος ΚυριλλίδηςΤο avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!