Σύσκεψη στο υπουργείο Μεταφορών για ηλεκτροκίνηση και εναλλακτικά καύσιμα με την Πανελληνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ (ΠΟΠΕΚ)


Στις 18 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Υπουργείο Υποδομών &  Μεταφορών, υπό την προεδρία του Υφυπουργού Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη και υπηρεσιακών παραγόντων, με την  Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (Π.Ο.Π.Ε.Κ.), την οποία εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Γιώργος Ασμάτογλου και ο Γεν. Γραμματέας Ηρακλής Ξυδάκης.
Βασικό θέμα της σύσκεψης,  η Ενσωμάτωση στην Ελληνική νομοθεσία της Οδηγίας 2014/94/ΕΕ για την ανάπτυξη των υποδομών των Εναλλακτικών καυσίμων και την εφαρμογή των σχετικών Υ.Α. για την απλοποίηση των διαδικασιών αδειοδότησης στα πρατήρια παροχής καυσίμων και ενέργειας, όπως  το ΣΧΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ για την ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ.
Η συζήτηση διεξήχθη με ανταλλαγή απόψεων σε κλίμα αλληλοκατανόησης, για την ανάπτυξη της αγοράς  εναλλακτικών καυσίμων, στον τομέα των μεταφορών και την υλοποίηση των σχετικών υποδομών.  


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!