Ο Σάββας Αναστασιάδης: Η Ελλάδα ανοίγει τις πύλες της στον κόσμο, έχοντας προτεραιότητα την προάσπιση της δημόσιας υγείας


Ο Σάββας Αναστασιάδης στο Ράδιο Θεσσαλονίκη: Η Ελλάδα ανοίγει τις πύλες της στον κόσμο, έχοντας προτεραιότητα την προάσπιση της δημόσιας υγείας

Με τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας να παραμένει πρωταρχικό μέλημα, ανοίγει η Χώρα μας τις πύλες της στον κόσμο, τόνισε  στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 fm, σήμερα το πρωϊ (16.6.2020), ο Πρόεδρος της Επιτροπής της βουλής για τον Ελληνισμό της Διασποράς, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Σάββας Αναστασιάδης.

Για τους Σέρβους τουρίστες είπε:

« Για τους Σέρβους τουρίστες που ταλαιπωρήθηκαν, πράγματι η απαγόρευση εισόδου ήταν  μία οδηγία της  Ευρωπαϊκής  Ένωσης για τις Χώρες της Ευρώπης  ,η οποία σχετίζεται με υγειονομικά δεδομένα, διότι υπάρχει ενιαία αντιμετώπιση της  κινητικότητας και η Χώρα μας βεβαίως ενώ αρχικά είχε ανοίξει τα σύνορα με τη Σερβία, αναγκάστηκε να απαγορεύσει την είσοδο.

Για να λυθεί το ζήτημα, αναμένεται υπουργική απόφαση, ώστε να επιτρέπεται η είσοδος των Σέρβων τουριστών από τα σύνορα στον Προμαχώνα. Και αυτό έχει σχέση με την μεγάλη προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση να προσελκύσει τουρισμό, με τους όρους και τις προϋποθέσεις πάντα για  τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, ώστε να παραμείνουμε η ασφαλέστερη Χώρα ως τουριστικός προορισμός» είπε χαρακτηριστικά.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!