Εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ στο Κ.Υ. Τούμπας

Εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ στο Κ.Υ. Τούμπας

Εξόρμηση παρέμβαση στο Κέντρο Υγείας Τούμπας πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25/6/2020 από το τμήμα Υγείας και την Ο.Μ .Τούμπας του ΣΥΡΙΖΑ.
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ περιηγήθηκαν στους χώρους του κέντρου υγείας ενημερώνοντας και εξειδικεύοντας τις θέσεις του κόμματος για την υγεία στο πλαίσιο του προγράμματος «Μένουμε όρθιοι». Επίσης συνομίλησαν με τους επιστημονικά υπεύθυνους και τους εργαζόμενους από το ιατρικό, παραϊατρικό, νοσηλευτικό, και διοικητικό προσωπικό. Κατέγραψαν τα προβλήματα του χώρου που έχουν να κάνουν με τις συνθήκες εργασίας, τις υλικοτεχνικές υποδομές και τις σχέσεις εργασίας μιας και μεγάλη μερίδα εργαζομένων, δηλαδή επικουρικό προσωπικό και συμβασιούχοι εργάζονται με επισφαλή σχέση εργασίας.
Τα μέλη της Ο.Μ. Τούμπας διένεμαν ενημερωτικά φυλλάδια με τις θέσεις του κόμματος στις εισόδους του κέντρου υγείας.
Στην σημερινή εξόρμηση συμμετείχαν ο συντονιστής της Ν.Ε Α’ Θεσσαλονίκης Χρήστος Δουΐτσης, ο πρώην διοικητής της 3ης Υ.Π.Ε Μακεδονίας, Γεώργιος Κίρκος, η Ελένη Χατζηγεωργίου εκ μέρους του συντονιστικού του τμήματος υγείας, ο συντονιστής της Ο.Μ. Τούμπας και μέλος του συντονιστικού του τμήματος Υγείας Βασίλης Μπουλούκος, καθώς και στελέχη και μέλη της Ο.Μ. Τούμπας.

Το γραφείο Τύπου
ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!