Σάββας Αναστασιάδης: Η Κυβέρνηση θα στηρίξει τα αδύναμα κοινωνικά στρώματα


Ο Σάββας Αναστασιάδης στο ράδιο Metropolis :  Η Κυβέρνηση θα στηρίξει τα αδύναμα κοινωνικά στρώματα

Σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες το πρωϊ  (14.06.2020), ο  πρόεδρος της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς , βουλευτής ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης, στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 fm και τον δημοσιογράφο Κώστα Παπαζαφειρίου , αναφορικά με τα οικονομικά μέτρα και την προοδευτική ανάκαμψη της οικονομίας, υποστήριξε μεταξύ άλλων,  πως η  Κυβέρνηση θα στηρίξει τα αδύναμα κοινωνικά στρώματα.

Όπως είπε ο κ. Αναστασιάδης: « …η  Κυβέρνηση παίρνει μέτρα για την σταδιακή ανάκαμψη της οικονομίας και αν δεν έχουμε νέο κύμα κοροναϊού πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλά.  Σε αυτή την προσπάθεια , στηρίζεται η εγχώρια επιχειρηματικότητα, προστατεύονται οι εργαζόμενοι και οι θέσεις εργασίας , οι μικρομεσαίοι, οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι χαμηλόμισθοι κ.α….η  Κυβέρνηση θα στηρίξει τα αδύναμα κοινωνικά στρώματα»

Για τον ΟΑΣΘ και την προηγούμενη Διοίκηση Παππά  είπε:

« ..η Διοίκηση του κ. Παππά  χρηματοδοτήθηκε με 165 εκατομμύρια ευρώ, άφησε οφέλη σε ΦΠΑ και ΔΥΟ 22 εκατομμύρια, σε προμηθευτές 5 εκατομμύρια, κατήργησε την τηλεματική κ.α…… και ήρθε η νέα Διοίκηση, η οποία κάνει μία μεγάλη προσπάθεια να λυθούν όλα αυτά  που  βρήκε.
Για την  προκήρυξη διαγωνισμού για μίσθωση 180 λεωφορείων υπογράμμισε:
« Υπάρχει στον αέρα προκήρυξη για την μίσθωση 180 λεωφορείων. Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών   Κώστας Καραμανλής,  άλλαξε το νόμο για να πάμε σε μίσθωση και την χρηματοδότησε για να έχει η Θεσσαλονίκη συγκοινωνία. Επιπλέον ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας πήρε μία θαρραλέα πρωτοβουλία ,  με την απόφασή του να δώσει στον ΟΑΣΘ 50 λεωφορεία δωρεάν. Έδειξε έτσι ότι ενδιαφέρεται για τους πολίτες της πόλης του, και πολύ σύντομα, θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη. Με  τις κινήσεις αυτές και τις γραμμές που ήδη ανέλαβαν και εξυπηρετούν τα ΚΤΕΛ, προβλέπεται μεγάλη βελτίωση  των αστικών συγκοινωνιών στη Θεσσαλονίκη»


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!