Διάρρηξη στο κτίριο του 1ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου




Άγνωστοι διέρρηξαν το κτίριο του 1ου Λυκείου Ωραιοκάστρου

Στο στόχαστρο διαρρηκτών βρέθηκε το κτίριο που στεγάζεται το 1ο Λύκειο Ωραιοκάστρου, στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Μελισσοχωρίου.

Οι διαρρήκτες εκτιμάται ότι έδρασαν το βράδυ της Δευτέρας. Αφού εισήλθαν στο προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος, πιθανότατα ανεβαίνοντας στα κάγκελα, έφτασαν ως την κεντρική είσοδο. Με σιδηρολοστό έσπασαν την πόρτα του κτιρίου και εισέβαλαν στο εσωτερικό προκαλώντας ζημιές.

Την διάρρηξη αντιλήφθηκε το πρωί ο διευθυντής του σχολείου και ενημέρωσε την διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου. Με εντολή του δημάρχου, Παντελή Τσακίρη, ο πρόεδρος της σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Σταύρος Μαρμαρίδης, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Ωραιοκάστρου και υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων.

Όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο που έγινε στο σχολικό κτίριο οι δράστες προκάλεσαν διάφορες υλικές ζημιές χωρίς να αφαιρέσουν αντικείμενα.

Το περιστατικό ερευνά η Αστυνομία.










Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!