Η επίσημη ανακοίνωση της Ελ.ΑΣ για την απόπειρα αρπαγής της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη. Συνελήφθη 63χρονος

Συνελήφθη 63χρονος που προσπάθησε να απαγάγει 10χρονη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με το πρόσχημα αγοράς προιόντων. 
Ο 63χρονος προσπάθησει να την επιβιβάσει σε αυτοκίνητο, αλλά μετά τις αντιδράσεις του κοριτσιού και πολιτών αλλά και την άμεση σνδρομή ασυτνομικών της  ΕΛ.ΑΣ και της Δημοτικής Αστυνομίας, το άτομο συνελήφθη.
Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

Συνελήφθη πρωινές ώρες χθες (24-07-2020) στο κέντρο της πόλης, 63χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου.
Συγκεκριμένα, έπειτα από κλήση διερχόμενων πολιτών, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης που προσέτρεξαν στο σημείο, προσήγαγαν τον 63χρονο στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, όπου στη συνέχεια συνελήφθη έπειτα από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Όπως προέκυψε από τη διενεργηθείσα έρευνα, ο συλληφθείς, προσέγγισε ανήλικη αλλοδαπή (10 ετών) με το πρόσχημα αγοράς προϊόντων από αυτήν και στη συνέχεια προσπάθησε να την επιβιβάσει παρά τη θέλησή της σε διερχόμενο ΤΑΞΙ, πλην όμως η ανήλικη αντιστάθηκε και απομακρύνθηκε.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!