Με θερμοθαλάμους φαγητού εξοπλίστηκαν το 1ο Νηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου και τα Νηπιαγωγεία ΠενταλόφουΜε θερμοθαλάμους φαγητού εξοπλίστηκαν το 1ο Νηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου και τα Νηπιαγωγεία Πενταλόφου

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προμήθεια ειδικού εξοπλισμού στα Νηπιαγωγεία του Δήμου Ωραιοκάστρου, με εντολή του δημάρχου, Παντελή Τσακίρη.
Το 1ο Νηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου και τα Νηπιαγωγεία Πενταλόφου προστέθηκαν στη λίστα των σχολικών μονάδων που διαθέτουν θερμοθαλάμους για να θερμαίνεται το φαγητό των μικρών μαθητών.
"Οι θερμοθάλαμοι που προμηθευτήκαμε παραδόθηκαν στο 1ο Νηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου και στα Νηπιαγωγεία Πενταλόφου με τη σύμφωνη γνώμη του Συλλόγου Διδασκόντων και θα τεθούν σε λειτουργία με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς", τόνισε ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Ευάγγελος Χατζηαντωνίου και πρόσθεσε: "Πρόθεσή μας είναι σταδιακά να αγοράσουμε θερμοθαλάμους για όλα τα Νηπιαγωγεία του Δήμου μας, αρκεί να υπάρχει σύμφωνη γνώμη των συλλόγων διδασκόντων με ανάλογο αίτημα".Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!