Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα και αύριο λόγω έργων στην 25η Μαρτίου

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, πρωινές ώρες της Πέμπτης και Παρασκευής (23-24/07/2020) θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης επί της οδού 25ης Μαρτίου, από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του Δήμου Θεσ/νίκης. Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών, που θα γίνουν σε δύο Φάσεις, θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

ΦΑΣΗ Α΄ (Πέμπτη 23-07-2020) :
  • Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού 25ης Μαρτίου, από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας έως τη συμβολή της με την οδό Δελφών.
  • Συνέπεια των ανωτέρω θα μετατραπούν σε αδιέξοδα τα τμήματα των οδών που συμβάλλουν στην ζώνη των έργων πλην της οδού Σόλωνος στην οποία η κάθετη – ευθεία κίνηση θα διεξάγεται κανονικά. Η κυκλοφορία των οχημάτων στα ανωτέρω οδικά τμήματα θα διεξάγεται με τη βοήθεια σημαιοφόρων μόνο για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών.
  • Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Δελφών, Σόλωνος, Φιλελλήνων της Λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας, και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

ΦΑΣΗ Β΄ (Παρασκευή 24-07-2020) :
  • Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού 25ης Μαρτίου, από τη συμβολή της με την οδό Αλκμήνης έως τη συμβολή της με την οδό Μακεδονίας.
  • Συνέπεια των ανωτέρω θα μετατραπούν σε αδιέξοδα τα τμήματα των οδών που συμβάλλουν στην ζώνη των έργων. Η κυκλοφορία των οχημάτων στα ανωτέρω οδικά τμήματα θα διεξάγεται με τη βοήθεια σημαιοφόρων μόνο για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών.
  • Επισημαίνεται ότι στη συγκεκριμένη Φάση των εργασιών και μέχρι την ολοκλήρωσή τους, θα επιτρέπεται μόνο η ευθεία κίνηση των οχημάτων στη Λεωφόρο Κ. Καραμανλή και θα απαγορευτούν οι κινήσεις των οχημάτων από τη Λεωφόρο Κ.Καραμανλή προς την οδό 25ης Μαρτίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών, Αλ. Παπαναστασίου, Μαρασλή, Μακεδονίας, Αλκμήνης, της Λεωφόρου Κ.Καραμανλή και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.
Οι ανωτέρω εργασίες θα ολοκληρώνονται καθημερινά μέχρι την ώρα 18.00΄.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.
Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!