38ο Ενημερωτικό του αιρετού του ΑΠΥΣΔΕ Κ. Μακεδονίας Ακη Λουκά


38ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
      του Αιρετού του ΑΠΥΣΔΕ ΚΕΝΤΡ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Βαγγέλη (Άκη) Λουκά
    
Θέμα: Κενά για αποσπάσεις , από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ  Γενικής και Ειδικής αγωγής στην Κεντρική Μακεδονία.
   Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Ø  Στους 2 παρακάτω πίνακες μπορείτε να δείτε τον αριθμό των εκπαιδευτικών ανά ειδικότητα που αποσπάστηκαν  στα μουσικά και στο καλλιτεχνικό της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ø   Στους επόμενους 2 πίνακες, ανά ΔΔΕ υπάρχουν ,το πλήθος τον εκπαιδευτικών  που μετατέθηκαν στην Ε.Α.Ε, τα κενά που δηλώθηκαν για τις αποσπάσεις και τα εναπομείναντα κενά.

Στους επόμενους 8 πίνακες υπάρχουνε , ανά ΔΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας:

Το πλήθος των εκπαιδευτικών που αποσπάστηκαν με μόρια, τα μόρια του τελευταίου (στις κοινέςειδικότητες τα μόρια αφορούν τον τελευταίο που αποσπάστηκε στην Αβάθμια), το πλήθος των εκπαιδευτικών που αποσπάστηκαν κατά προτεραιότητα, το πλήθος των εκπαιδευτικών που έφυγαν σε άλλη περιοχή, τα δηλωμένα κενά για αποσπάσεις και  στην τελευταία στήλη τα εναπομείναντα κενά( οι θετικοί αριθμοί δηλώνουν κενά και οι αρνητικοί αριθμοί πλεονάσματα) 







Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ για τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών ολοκληρώθηκε στις 15-7-2020 ώρα 12:00. Ζητήθηκε από τον αιρετό του ΚΥΣΔΕ Νεκτάριο Κορδή, να ανακοινωθούν άμεσα γιατί  υπήρχαν τα χρονικά περιθώρια για να κοινοποιηθούν επισήμως. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν συνέβη, κρατώντας σε αγωνία 4000 εκπαιδευτικούς και τις οικογένειές τους!

Με εκτίμηση
Βαγγέλης  ( Άκης)  Λουκάς
Αιρετό τακτικό μέλος του ΑΠΥΣΔΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Αιρετό αναπληρωματικό μέλος του ΚΥΣΔΕ
6974320189-69495652018


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!