Η βουλευτής Κ. Μάλαμα κατηγορεί την κυβέρνηση οτι απαγόρευσε εν κρυπτώ τον οδικό τουρισμό για 72 ώρες.

Κ. Μάλαμα : Η κυβέρνηση απαγόρευσε εν κρυπτώ τον οδικό τουρισμό για 72 ώρες. 

Αιφνιδιασμένοι είναι οι επαγγελματίες του τουρισμού της Χαλκιδικής από την εν κρυπτώ απόφαση της κυ​βέρνησης να κλείσει για σήμερα, αύριο και την Τρίτη τον οδικό τουρισμό από τον Προμαχώνα. Συγκεκριμένα, χωρίς να ανακοινωθεί επίσημα, παρατηρήθηκε από ξενοδόχους και τουρίστες ότι τα οδικά σύνορα θα παραμείνουν κλειστά για τρεις μέρες. Οι τουρίστες που εισέρχονται στον ιστότοπο της κυβέρνησης για την συμπλήρωση της περιβόητης φόρμας PLF διαπιστώνουν ότι απαγορεύεται να συμπληρωθεί από όσους θέλουν να έρθουν μέσω Προμαχώνα μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη. 
Συνεπώς, επί 72 ώρες τα οδικά σύνορα παραμένουν κλειστά, χωρίς καμία ανακοίνωση και χωρίς οι ξενοδόχοι να έχουν ειδοποιηθεί. Χάος επικρατεί και με τους τουρίστες που είχαν κάνει κρατήσεις, οι οποίοι καλούνται από τον επίσημο ιστότοπο του PLF “να αναπροσαρμόσουν το ταξίδι τους”. Η κυβέρνηση καθημερινά καταστρέφει τον τουρισμό της Χαλκιδικής.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!