Η Φωτεινή Βελεσιώτου στο Aqua Beach Bar & Kuzina στην παραλία Γρίτσας Λιτόχωρου Πιερίας


ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ
 Μαζί της ο Βασίλης Προδρόμου
ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
AQUA BEACH BAR & KUZINA

Η ξεχωριστή φωνή της Φωτεινής Βελεσιώτου δύσκολα περιγράφεται. Μια γέφυρα που ενώνει το παλιό καλό λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι με το σήμερα και το πιο αληθινό κομμάτι της ερμηνείας και της έκφρασης. Συγκινεί με τον πιο άμεσο τρόπο, είτε τραγουδά παλιά λαϊκά, είτε τραγούδια όπως οι “Μέλισσες” και τα “Διόδια” που την καθιέρωσαν στις καρδιές του κοινού.
Μαζί της ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Βασίλης Προδρόμου, τον οποίο γνωρίσαμε από την πολυετή παρουσία του δίπλα στην Γλυκερία αλλά και από την ταινία Ευτυχία καθώς ερμηνεύει δυο σπουδαία τραγούδια, το «μου σπάσανε τον μπαγλαμά» και το «ρίξτε στο γυαλί φαρμάκι».
Φυσικά από το πρόγραμμά της δε λείπουν κλασσικά τραγούδια αγαπημένων συνθετών που έχουν μείνει χαραγμένα στη μνήμη μας και μας αρέσει να τα τραγουδάμε.

Ηχοληψία : Γιώργος Κολεβέντης
Οργάνωση παραγωγής: IMAGINART
Ώρα έναρξης: 20.30
Παραλία Γρίτσας Λιτόχωρου Πιερίας
Τηλ. Κρατήσεων 6987076602 – 23520 61430

*Η χρήση μη ιατρική μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο-έξοδο στον χώρο και συστήνεται κατά την διάρκεια της συναυλίας.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!