Ομοσπονδία Ενώσεων Γονέων Κ Μακεδονίας: Κάλεσμα ενάντια στο νομοσχέδιο για τις κινητοποιήσειςΗ Ομοσπονδία Γονέων Ενώσεων Γονέων Κεντρικής Μακεδονίας  με   αφορμή το νομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση για τις διαδηλώσεις και τα εμπόδια που μπαίνουν στις  κινητοποιήσεις   μας,  καλεί τις Ενώσεις, τους Συλλόγους Γονέων αλλά και όλους τους γονείς να καταδικάσουν το νομοσχέδιο και να το αντιπαλέψουν μαζί με τα σωματεία και τις οργανώσεις των εργαζομένων που διαμαρτύρονται την  Πέμπτη 9 Ιούλη   στις  8μμ  στο άγαλμα Βενιζέλου .
Η κυβέρνηση με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο επιχειρεί να φιμώσει κάθε μαζικό και  συλλογικό όργανο που διεκδικεί λύση στα προβλήματά του μέσω  του συλλογικού αγώνα. Επιχειρείται η ποινικοποίηση της δράση  μας  ως  γονείς, αλλά  και η  δράση  των  παιδιών  μας,  των  μαθητών , όταν  βγαίνουνε  στο δρόμο για να διεκδικήσουν. Επιδιώκεται η συκοφάντηση της συλλογικής προσπάθειας για την επίλυση προβλημάτων που δημιουργεί η  κάθε αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζεται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις.
Είναι ένα νομοσχέδιο αντιδραστικό που κανένα γονέα δεν πρέπει να αφήσει αδιάφορο. Πολύ  περισσότερο  όταν  εμείς ως γονείς  έχουμε καθήκον   να  προστατεύουμε  την αγωνιστική δράση  των  παιδιών  μαθητών   για  το  αυτονόητο : την κάλυψη των σύγχρονων διευρυμένων μορφωτικών αναγκών τους.
Έχουμε δηλώσει κατηγορηματικά ότι όσο το αγαθό της ολοκληρωμένης μόρφωσης δεν εξασφαλίζεται δημόσια, δωρεάν, καθολικά για όλα τα παιδιά, εμείς οι γονείς θα είμαστε στην πρώτη γραμμή των αγώνων για τη μόρφωση που δικαιούνται τα παιδιά μας.
Καλούμε όλους τους συλλόγους όλες τις Ενώσεις, να ενημερώσουν τους γονείς και να διαμαρτυρηθούν
                                                                                                                                               
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  στο  ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
την Πέμπτη 9 Ιούλη στις 8μ.μ.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!