Παρών ο Δήμος Ωραιοκάστρου στην διήμερη ενημερωτική εκδήλωση της ΠΚΜ για την προστασία από τα κουνούπια


Παρών ο Δήμος Ωραιοκάστρου στην διήμερη ενημερωτική εκδήλωση της ΠΚΜ
για την προστασία από τα κουνούπια


Το παρών στη διήμερη ενημερωτική εκδήλωση για την προστασία από τα κουνούπια, που διοργάνωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο για τέταρτη συνεχή χρονιά μπροστά από το Λευκό Πύργο η Αντιπεριφέρεια Δημόσιας Υγείας και Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, έδωσε ο Δήμος Ωραιοκάστρου. Στην εκδήλωση συμμετείχε με εντολή του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, η εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής, Χριστίνα Ζάπρα.
Τα εγκαίνια έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Χρήστος Μήττας και η εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα, συνομίλησαν για το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών και τις δράσεις που γίνονται στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ωραιοκάστρου.
Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τα μέτρα που μπορούν να λάβουν, προκειμένου να προστατευτούν από την όχληση ή τον κίνδυνο του τσιμπήματος των κουνουπιών, καθώς και για το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην ευρύτερη περιοχή και στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Ωραιοκάστρου.
Στο περίπτερο που στήθηκε μπροστά από το Λευκό Πύργο υπήρχε εξειδικευμένο προσωπικό της Περιφέρειας και ενημέρωνε τους πολίτες για θέματα που αφορούν γενικά στα κουνούπια. Επιπλέον, επιστημονικό προσωπικό της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ήταν εκεί και απαντούσε σε κάθε σχετική ερώτηση και διένειμε πλούσιο έντυπο ενημερωτικό υλικό.







Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!