Νίκος Νίτσας: Η προσπάθεια του ιατρικού κόσμου για την αντιμετώπιση της covid19 πρέπει να είναι αδιάκοπη

Νίκος Νίτσας: Η προσπάθεια του ιατρικού κόσμου για την αντιμετώπιση της covid19 πρέπει να είναι αδιάκοπη 
 
Με αφορμή τη συνεχή αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού και τη καθολική διαπίστωση ότι τα μέτρα ατομικής προστασίας δεν ακολουθούνται, από τους περισσότερους πολίτες, ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΙΣΘ) υπενθυμίζει ότι «παραμένουν σε ισχύ οι οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης σχετικά με τα μέτρα ατομικής προστασίας στα Ιατρεία και εργαστήρια Π.Φ.Υ. (Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας)». 
 
Ο πρόεδρος του ΙΣΘ Νίκος Νίτσας, σε σχετική ανακοίνωση προς τα μέλη του συλλόγου ζητάει εγρήγορση και επιφυλακή όλων των συναδέλφων του σημειώνοντας χαρακτηριστικά «ας συμβάλουμε στην καθημερινή επαφή με τους ασθενείς μας, προς την κατεύθυνση της ενημέρωσης και υπενθύμισης προς όλους, των μέτρων ατομικής προστασίας που πρέπει να τηρούνται. Η προσπάθειά μας πρέπει να είναι συνεχής ώστε να μη ζήσουμε, ένα κύμα έξαρσης της επιδημίας»
 
Επισυνάπτονται παρακάτω οι οδηγίες για τα μέτρα προστασίας στα ιατρεία:
 
 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!