Η Ελληνική εταιρεία European Profiles δυναμώνει την παρουσία της στις πρώην Σοβιετικές χώρες



Η Ελληνική εταιρεία European Profiles δυναμώνει την παρουσία της στις πρώην Σοβιετικές χώρες


Σε συνέχεια σειράς σημαντικών έργων Τεχνικής Βοήθειας που υλοποιούνται  στη Γεωργία και το Αζερμπαϊτζάν, η γνωστή εταιρία συμβούλων European Profiles Α.Ε προχωρεί στην υλοποίηση  του έργου: «Παροχή Υποστήριξης στην Κυβέρνηση του Αζερμπαϊτζάν για τη στήριξη του ανταγωνισμού και τη βελτίωση του περιβάλλοντος λειτουργίας των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων».
Το έργο αυτό, προϋπολογισμού ενός εκατομμυρίου ευρώ, χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή  και ανατέθηκε στην Ελληνική Εταιρία κατόπιν Διεθνούς Διαγωνισμού.
Στα πλαίσια του έργου θα ενισχυθούν ο Οργανισμοί Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας του Αζερμπαϊτζάν με μεταφορά τεχνογνωσίας σχετικής με τη  στήριξη των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων  της χώρας με νομοθετικές και  θεσμικές παρεμβάσεις  αλλά και  τον σχεδιασμό και υλοποίηση  καινοτομικών χρηματοδοτικών εργαλείων για τις ΜΜΕ.
Επίσης η εταιρεία European Profiles A.E. δυναμώνει την παρουσία της στην Κεντρική Ασία με το νέο έργο:  «Μοντέλο Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης για τις χώρες της Κεντρικής Ασίας».
Το έργο αυτό προϋπολογισμού δύο εκατομμυρίων ευρώ χρηματοδοτείται από   την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και υλοποιείται σε στενή συνεργασία με την Αναπτυξιακή Εταιρία Ηρακλείου που διαθέτει σημαντική εμπειρία σε έργα ανάπτυξης τουρισμού καθώς  και με την Κυπριακή εταιρία Apintech που διαθέτει την σχετική Τεχνολογία.. 


Με το έργο αυτό προωθείται δομημένο μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης στο Ουζμπεκιστάν, Τατζικιστάν και Καζακστάν και οι επωφελούμενες απ’ αυτό εταιρίες και Οργανισμοί  των 3 χωρών θα είναι 440 τουριστικές επιχειρήσεις, 30 τοπικοί  και περιφερειακοί  αναπτυξιακοί  φορείς, 15 οργανώσεις καταναλωτών και 3 Σύνδεσμοι  Τουριστικών Επιχειρήσεων.
Η EUROPEAN PROFILES Α.Ε. είναι μια από τις ηγετικές εταιρείες στο χώρο του management consulting, προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες και τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου σε φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Η εταιρεία διαθέτει ένα συνεχώς διευρυνόμενο πελατολόγιο στην Ελλάδα και το εξωτερικό με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες και αναπτύσσει στρατηγικές συνεργασίες με ένα μεγάλο αριθμό εταιρειών συμβούλων του εξωτερικού και του εσωτερικού, καθώς και εκπαιδευτικά ιδρύματα και άλλους φορείς με τους οποίους συνεργάζεται κατά περίπτωση.






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!