Αποκαλυπτήρια της προτομής του Μωυσή Αλλατίνι από τον Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Α. Τζιτζικώστα και τον Πρόξενο της Γαλλίας P. Ray




Αποκαλυπτήρια της προτομής του Μωυσή Αλλατίνι από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Α. Τζιτζικώστα και τον Πρόξενο της Γαλλίας P. Ray

Τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Μωυσή Αλλατίνι στην ομώνυμη Βίλλα, έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Γενικός Πρόξενος της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη Philippe Ray, παρουσία του απογόνου της οικογένειας Αλλατίνι και δωρητή της προτομής Laurent Dassault.
Τα αποκαλυπτήρια της προτομής θα γίνουν στους κήπους της Βίλας Αλλατίνι (Β. Όλγας 198), στη θέση στην οποία θα τοποθετηθεί η προτομή του Μωυσή Αλλατίνι, στις 10.00’ το πρωί.








Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!