Συνελήφθη 29χρονος που διακινούσε κοκαίνη σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Συνελήφθη 29χρονος άντρας εμπλεκόμενος σε (81) περιπτώσεις εμπορίας και διακίνησης κοκαΐνης
Ευρισκόμενος εντός ή πλησίον καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, με τα οποία είτε είχε επαγγελματική σχέση είτε απλά παρίστατο, διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών
Σε ένα εκ των καταστημάτων εντοπίστηκε εργαζόμενος που κατείχε συσκευασμένα μικροδέματα κοκαΐνης, έτοιμα για διάθεση, ο οποίος επίσης συνελήφθη

Στην αυτόφωρη σύλληψη 29χρονου ομογενή που εμπλέκεται σε (81) περιπτώσεις εμπορίας και διακίνησης ποσοτήτων κοκαΐνης προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή αστυνομικών ομάδας ΔΙ.ΑΣ..
Συγκεκριμένα, προσωπικό του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών εντόπισε τον προαναφερόμενο άντρα στην περιοχή της Τούμπας όπου συνελήφθη, καθώς σε έλεγχο που του έγινε και σε έρευνες του οχήματος που χρησιμοποιούσε και της οικίας που διέμενε βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
  • (9) μικροδέματα κοκαΐνης έτοιμα για διάθεση
  • ζυγαριά ακριβείας
  • πιστόλι κρότου
  • (4) κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του και
  • χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Κατασχέθηκε επίσης το αναφερόμενο όχημα ως μέσο μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών, το οποίο παρουσίαζε εμφανή ίχνη παραποίησης του αριθμού πλαισίου του.
Σημειώνεται ότι η συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα "έδειξε" πως ο 29χρονος, κατά το χρονικό διάστημα Μαΐου - Δεκεμβρίου 2019, με σκοπό την αποκόμιση παράνομου περιουσιακού οφέλους, αφού προμηθευόταν και αποθήκευε ναρκωτικές ουσίες, διέθεσε σε τουλάχιστον (40) άτομα ποσότητες κοκαΐνης, ευρισκόμενος κατά κύριο λόγο εντός ή πλησίον τριών (3) καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη κι ενός στη Χαλκιδική, στα οποία είτε παρίστατο είτε είχε επαγγελματική σχέση.
Επιπρόσθετα και στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εντοπίστηκε σ' ένα από τα καταστήματα 34χρονος ημεδαπός, που βρισκόταν στο σημείο ως εργαζόμενος επί της υποδοχής, ο οποίος επίσης συνελήφθη καθώς σε έλεγχο που του έγινε, αλλά και σε έρευνα που ακολούθησε σε όχημα που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • (9) μικροδέματα κοκαΐνης συσκευασμένα και έτοιμα για διάθεση
  • κινητό τηλέφωνο που είχε για τις συνεννοήσεις του και
  • χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με εμπορία ναρκωτικών.
Οι δύο άντρες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!