Κ. Μάλαμα : Γιατί ο κ. Κικίλιας αισθάνεται πίεση από τη Χαλκιδική;

 


Κ. Μάλαμα : Γιατί ο κ. Κικίλιας αισθάνεται πίεση από τη Χαλκιδική; 


Χθες αργά το απόγευμα οι υπηρεσίες της Βουλής μας ενημέρωσαν ότι η επίκαιρη ερώτηση που έχουμε καταθέσει προς τον Υπουργό Υγείας δεν θα συζητηθεί τελικά την Πέμπτη 27/8, αλλά την Δευτέρα 31/8. Στο μεταξύ, ο κύριος Υπουργός Υγείας, ο οποίος κωλύονταν αυτή την εβδομάδα να μας απαντήσει ως προς το γιατί η Χαλκιδική αποτελεί "υγειονομικά φορτισμένο"​ τόπο και που ακόμα δεν μας έχει αποστείλει τα στοιχεία σε σχέση με το επιδημιολογικό φορτίο στο Νομό Χαλκιδικής, παραχώρησε σήμερα συνέντευξη σε μέσο ενημέρωσης πανελλαδικής εμβέλειας και δήλωσε ότι “πιεζόμαστε ιδιαίτερα στην Βόρεια Ελλάδα και ιδιαίτερα στη Χαλκιδική”. 

Την ίδια στιγμή ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει εδώ και 3 ημέρες 0 κρούσματα στη Χαλκιδική, ενώ ο μέσος όρος των κρουσμάτων την τελευταία εβδομάδα είναι 1,1 την ημέρα, σε ένα Νομό 110.000 κατοίκων 2.918.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων, 5 δήμων, 3 ποδιών και 88 δημοτικών ενοτήτων. 


Το ερώτημα λοιπόν όλων των κατοίκων είναι ένα : Γιατί ο κ. Κικίλιας αισθάνεται πίεση από τη Χαλκιδική; Ελπίζουμε να έρθει τη Δευτέρα στη Βουλή να μας απαντήσει.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!