Ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Κ. Μακεδονίας Μιχάλης Γεράνης επισκέφθηκε σήμερα το δημαρχείο Καλαμαριάς


Ο Μιχάλης Γεράνης επισκέφθηκε σήμερα το δημαρχείο Καλαμαριάς

Τον Πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας, Μιχάλη Γεράνη  υποδέχθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του,  ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης. Μάλιστα  στο πλαίσιο  της επιβεβλημένης χρήσης μάσκας στη διάρκεια των επαφών,  ο κ. Δαρδαμανέλης γνωρίζοντας και τις αθλητικές προτιμήσεις του προέδρου,   του πρόσφερε μια μάσκα  προσώπου με τη σφραγίδα της αγαπημένης του ποδοσφαιρικής ομάδας «Ηρακλής».

Μπορεί η μάσκα να «κόβει» την οπτική επαφή και την αντίδραση στα ερεθίσματα του προσώπου, φαίνεται όμως ότι αποκτά τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Οι δύο άνδρες στη διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν θέματα που αφορούν την διαχείριση απορριμμάτων  τις προοπτικές  που υπάρχουν, ενώ συζητήθηκε επίσης το ενδεχόμενο   να μεταφέρει ο Δήμος Καλαμαριάς  τα στερεά απόβλητα στον  Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) Αγίου Παύλου, του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Στη συνάντηση ήταν παρών και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητα, Πρασίνου και Ανακύκλωσης Στέλιος Ματσαρίδης.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!