Κ. Μητσοτάκης:" Όλοι να τηρήσουμε τα μέτρα, πρέπει να ενεργοποιήσουμε το εθνικό μας εμβόλιο, το φιλότιμό μας"


Μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, οποίος τόνισε κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης για τον κορονοιό, την  κρίσιμη καμπή στην οποία βρισκόμαστε στο θέμα της πανδημίας, λέγοντας οτι θα πρέπει όλοι να τηρούν τα μέτρα προστασίας και να είναι προσεκτικοί,

«Πρέπει να ενεργοποιήσουμε και πάλι το εθνικό μας εμβόλιο που δεν είναι άλλο από το φιλότιμό μας και όλοι μαζί να τηρήσουμε τα μέτρα τα οποία μας υποδεικνύουν οι ειδικοί και είμαι σίγουρος ότι εφόσον το κάνουμε, και θα το κάνουμε γιατί το κάναμε και στην πρώτη φάση της πανδημίας, θα βγούμε νικητές και από αυτή τη δύσκολη μάχη», τόνισε ο πρωθυπουργός στην έναρξη της τηλεδιάσκεψης για τον Covid-19. Βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη καμπή στη μάχη που όλοι μαζί δίνουμε συντεταγμένα από τον Φεβρουάριο, πολιτεία και κοινωνία, ενάντια στην πανδημία του κοροναϊού. Βλέπουμε τις τελευταίες μέρες μία σημαντική αύξηση των θετικών κρουσμάτων η οποία, όμως, διαφέρει ουσιωδώς από το πρώτο κύμα της πανδημίας και αυτό φυσικά είναι κάτι το οποίο και μας προβληματίζει και μας ανησυχεί», ανέφερε ο πρωθυπουργός.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!