Ανακοίνωση Αστ. Γαβότση για την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της Επιχείρησης

 


Τα “π......α”, οι επιχειρηματίες του Ωραιοκάστρου και οι “Βούλγαροι”, οι εκλεγμένοι της Μυγδονίας, εξέλεξαν τον συμπαραστάτη τους


Η ανικανότητα σύμπλευσης λόγου και πράξεων από πλευράς αντιπολίτευσης οδήγησαν σε ολέθρια επιλογή για τον δήμο Ωραιοκάστρου. 

Αντί για πρόσωπο συμπαραστάτη  δημότη και επιχειρηματία εκλέξανε συμπαραστάτη δημάρχου και διοίκησης. Κατάληξη η εκλογή ενός ανθρώπου ο οποίος το 2014 έβριζε τους επιχειρηματίες του Ωραιοκάστρου (μπαίνει το λινκ) και αποκαλούσε τους εκλεγμένους της Μυγδονίας και εμένα προσωπικά” Βούλγαρους”. 

Ποια θα είναι η αντίδραση του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου και ποια των εκλεγμένων της Μυγδονίας, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης;

Προς τι ο διασυρμός της εκλογής του συμπαραστάτη από την διοίκηση; Μήπως ο θεσμός απαξιώθηκε και αυτοεξεφτιλήστηκε;
Εκλογή από 17 στημένα μέλη και όχι από 33 ως όφειλε νόμιμα και πρωτίστως ηθικά;
Και γιατί η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη και όχι διαζώσης όπως επιθυμούσε σχεδόν σύσσωμη η αντιπολίτευση; 

Πάνω σε τι θριαμβολογεί με το δελτίο τύπου η διοίκηση Τσακίρη; Που αποκαλεί ¨καταλληλότερο” από όλους τους υποψηφίους τον “δικό του” προσβάλλοντας όλους τους άλλους υποψηφίους;

Απορίας άξιον η θλιβερή απαξίωση  από την διοίκηση και τους φίλους του ενός καταξιωμένου στρατηγού που θα έδινε αξία στον θεσμό. 

Προσωπικές φιλίες και κομματικές συμπαρατάξεις δεν συνάδουν με την υπεράσπιση των συμφερόντων δημοτών και επιχειρηματιών. Για του λόγου το αληθές η προσωπική μου επιλογή του 2014 ως Δήμαρχος Ωραιοκάστρου ήταν η στήριξη του κυρίου Δημητρίου Παπαδόπουλου (Σταυριώτης) στη θέση του συμπαραστάτη. Άτομο χωρίς καμία παραταξιακή τοποθέτηση και χωρίς υποψηφιότητα σε καμία παράταξη στις δημοτικές εκλογές του 2014.

Η προστασία των συμφερόντων των πολιτών και των επιχειρηματιών είναι υποχρέωση να παρέχεται από ανθρώπους ικανούς και όχι από εκλεγμένους που αλλάζουν καρέκλες με την υποστήριξη των πολλών εμπλεκόμενων.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!