Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων για την πιλοτική εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδύναμου Καυσίμων
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (Π.Ο.Π.Ε.Κ.), μεταφέρει και εκφράζει την απόλυτη ικανοποίηση των νησιωτών πρατηριούχων που ενεπλάκησαν, στην εφαρμογή του πιλοτικού προγράμματος για το Μεταφορικό Ισοδύναμο Καυσίμων, και συγχαίρει τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη για την κατανόηση και την  υλοποίηση των δεσμεύσεών του, για την οριστική απεμπλοκή από σήμερα των νησιωτών πρατηριούχων, από το πρόγραμμα του Μεταφορικού Ισοδύναμου.
 Με αυτόν τον τρόπο υλοποιείται η σχετική δέσμευση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη για αλλαγή σε ότι αφορά την πιλοτική εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδυνάμου στον κρίσιμο τομέα των καυσίμων, κάτι που κατ’ επανάληψη είχε ζητήσει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (Π.Ο.Π.Ε.Κ.) , χαρακτηρίζοντας το σχεδιασμό του πιλοτικού προγράμματος ωφέλιμο επιδοματικά για τους κατοίκους των νησιών,  το οποίο πρέπει να συνεχισθεί απ’ ευθείας προς τους δικαιούχους , αλλά ΟΧΙ δια μέσω των πρατηριούχων που υπέστησαν κατά την διάρκεια εφαρμογής του πιλοτικού προγράμματος, μεγάλη οικονομική ταλαιπωρία.  

Γραφείο Τύπου
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ (Π.Ο.Π.Ε.Κ.)


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!