Εξιχνιάσθηκαν περιπτώσεις κλοπών σε Τούμπα, Κορδελιό, Πυλαία και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

 


Εξιχνιάσθηκαν περιπτώσεις κλοπών στο πλαίσιο συνεχιζόμενων αστυνομικών ερευνών

Από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διενεργούνται συστηματικά επιστάμενες αστυνομικές έρευνες για την ταυτοποίηση δραστών που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εξιχνίασαν έξι (6) περιπτώσεις κλοπών που έλαβαν χώρα σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικότερα, σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος:

  • 27χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Ιανουάριο του 2017 αφαίρεσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο από την περιοχή Χαριλάου. Στη συνέχεια μετέβη σε κοσμηματοπωλείο της Τούμπας επιβαίνοντας στο εν λόγω όχημα και με σχοινιά προσδεμένα σε αυτό, παραβίασε τα προστατευτικά ρολά και αφού έθραυσε υαλοπίνακα, αφαίρεσε από το κατάστημα κοσμήματα συνολικής αξίας περίπου 30.000 ευρώ.
  • 27χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το Μάιο του 2019 αφαίρεσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο από την περιοχή του Κορδελιού και επιβαίνοντας σε αυτό μετέβη στην Τριανδρία, όπου διέρρηξε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό.
  • 47χρονου αλλοδαπού, ο οποίος το Φεβρουάριο του 2020 αποπειράθηκε να εισέλθει σε διαμέρισμα στην Πυλαία.
  • 20χρονου αλλοδαπού, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2020 στο κέντρο της πόλης, αφαίρεσε από 30χρονο, ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!