Μεγάλα προβλήματα στον δήμο Λαγκαδά απο την ισχυρή βροχόπτωση

 

Μεγάλα προβλήματα προξένησε η κακκοκαιρία στο δήμο Λαγκαδά. Πολλοί κλειστοί δρόμοι εξαιτίας του μεγάλου όγκου νερού και πλημμυρισμένα υπόγεια κατοικιών αλλά και περιστατικά απεγκλωβισμού. Από τις πρώτες πρωινές ώρες συνδράμουν πυροσβεστικές και αστυνομικές δυνάμεις αλλά και οχήματα υπηρεσιών του Δήμου Λαγκαδά.

Σύμφωνα με νεώτερη ανακοίνωση του δήμου Λαγκαδά στην σελίδα του στο facebook :

" Την κήρυξη του Δήμου Λαγκαδά σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας ζήτησε με κατεπείγουσες διαδικασίες ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Ταχματζίδης.

Αυτήν την ώρα επιχειρούν σε πληγείσες περιοχές Λαγκαδά, Καβαλάρι και Περιβολάκι περισσότερα από 60 μηχανήματα των δημοτικών υπηρεσιών αλλά και ιδιωτών που επιστράτευσε ο δήμος.
Εντός ολίγου συγκαλείται στο Δημαρχείο Λαγκαδά σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας ενόψει της επέλασης του νέου κύματος κακοκαιρίας "Θάλεια" που προβλέπει η ΕΜΥ για απόψε το βράδυ.
Κλιμάκια της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας καταφθάνουν για αυτοψία στις πληγείσες περιοχές ώστε να γίνει εκτίμηση και αποκατάσταση μετέπειτα των ζημιών.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!