Νέος προπονητής και υπεύθυνος ακαδημίας στους Αετούς Πολίχνης ο Τάσος Στουγιαννούδης

 


Οι Αετοί Πολίχνης καλωσορίζουν στο σύλλογο τον Αναστάσιο Στουγιαννούδη. Ως νέος προπονητής των Αετών Πολίχνης θα έχει στόχο την  καθοδήγηση και την ανάπτυξη των αθλητών αλλά και την συνέχιση της φιλοσοφίας  που υπάρχει στην ομάδα.


Ξεκίνησε την προπονητική σε μικρή ηλικία  και η αρχή έγινε με  αναπτυξιακά τμήματα στην Θεσσαλονίκη.

Κατάφερε να πραγματοποιήσει κάποια σημαντικά πράγματα σε μικρή ηλικία όπως την συμμετοχή στο προπονητικό επιτελείο της Eθνικής Iορδανίας με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή και τον Γιάννη Λίβανο και την κατάκτηση της 6ης θέσης στο Πανασιατικό του 2013. Αργότερα κατέκτησε με τον ΑΠΟΕΛ το κύπελλο το 2016 και την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα στο πλευρό του Γιώργου Βόβορα.

Το 2017 ανέλαβε πρώτος προπονητής στην Europrobasket Academy στην Ισπανία με το επιτυχημένο πρότζεκτ του Μπραντ Κανις. Μετέπειτα το 2019, μετά από μια χρονιά στην Βαλένθια ανέλαβε θέση στο προπονητικό τιμ του Πανιωνίου στην Α1 όπου και τελείωσε την περσινή χρονιά (2019).

Ο κ. Στουγιαννούδης μεταξύ άλλων έχει σπουδάσει και κατέχει Πτυχίο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού από ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο) , έχει μεταπτυχιακές σπουδές στο Sport Coaching στο Loughborough University, και Communications in Organizations από το Barca Innovation Hub.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!