Προσφορά ασπίδας προστασίας σε αστυνομικούς από τον Οργανισμό Μαλλιάρης-Παιδεία

 

Ο κ. Φώτης Κουτσαμπάρης (αριστερά) παραδίδει στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο (στο μέσον), μια από τις ασπίδες προσώπου, παρουσία της κ. Δόμνας Λεωτόν, Υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων της Γ.Α.Δ.Θ. (δεξιά).

Προσφορά ασπίδας προστασίας σε αστυνομικούς από τον Οργανισμό Μαλλιάρης-Παιδεία

Πλαστικές ασπίδες προσώπου, προστασίας από τον κορονοϊό, για πενήντα (50) αστυνομικούς της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, προσέφερε ο Οργανισμός Μαλλιάρης-Παιδεία, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής προσφοράς του.

Οι ασπίδες παραδόθηκαν σήμερα Πέμπτη 20 Αυγούστου, το πρωί, στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο, στα γραφεία της Γ.Α.Δ.Θ., στο Αστυνομικό Μέγαρο, από τον εκπρόσωπο τύπου και επικοινωνίας του Οργανισμού κ. Φώτη Κουτσαμπάρη.

Ο κ. Μαυρόπουλος ευχαρίστησε τον Οργανισμό και ιδιαιτέρως τον εκδότη κ. Αντώνη Μαλλιάρη για την υποστήριξη που παρέχει στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και τις υπηρεσίες της, με χορηγίες βιβλίων, γραφικής ύλης κ.α.

 

 


 

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!