Στο ευρωπαϊκό δίκτυο CIRCOM εντάχθηκε η TV100

 

Στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Περιφερειακών Τηλεοπτικών Σταθμών CIRCOM εντάσσεται πλέον η Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης TV100, από την 1η Ιανουαρίου 2021. Η απόφαση που γνωστοποιήθηκε ήδη στη ΔΕΠΘΕ, θα επιβεβαιωθεί στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικτύου το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον προσεχή Νοέμβριο.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη εξωστρέφειας και ανάπτυξης που δίνει τη δυνατότητα στην TV100 να αντλήσει πρωτογενές υλικό (ντοκιμαντέρ, ρεπορτάζ, εκπομπές ποικίλης θεματολογίας) αλλά και να μοιραστεί με τα τηλεοπτικά δίκτυα των περιφερειών της Ευρώπης την οπτική της στα καίρια θέματα που αφορούν τη γηραιά ήπειρο, από το μεταναστευτικό και το ενεργειακό μέχρι την ιστορία και τον πολιτισμό.

Είναι μια εξέλιξη που συνδέεται άμεσα με το νέο ξεκίνημα της TV100 και της ΔΕΠΘΕ γενικότερα, και δίνει την ευκαιρία για ένταξη σε χρηματοδοτικά προγράμματα για συμπαραγωγές και ανταλλαγές προγραμμάτων, για άντληση τεχνογνωσίας, εκπαίδευσης του προσωπικού σε νέες τεχνολογίες και νέες ιδέες κ.ά.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!