Η Σεβίλλη για άλλη μια φορά πήρε το τρόπαιο του Europa League

 

Σε έναν τελικό που η Σεβίλλη βρέθηκε πίσω στο σκορ έκανε την ανατροπή και νίκησε την Ιντερ με 3-2 και κατέκτησε το το Europa League, κάνοντας το απίστευτο 6x6 στους τελικούς της διοργάνωσης.

Η Σεβίλλη είχε κατακτήσει το τρόπαιο το 2006, 2007 και τρεις συνεχόμενες χρονιές το 2014, 2015 και 2016. Η Σεβίλλη σε όσους τελικούς έπαιξε  κατέκτησε και το τρόπαιο. Το ίδιο έκανε και σήμερα. Παά το ότι είχε απέναντί της μια πολύ δυνατή αντίπαλο όπως η Ιντερ, κατόρθωσε να πάρει την νίκη και το τρόπαιο.

Σκορερς: 5' Λουκάκου (Ιντερ, πεν), 12' , 33' Ντε Γιόνγκ (2 - Σεβίλλη),  35' Γκοντίν (Ιντερ), Ντιέγκο Καρλος

Σεβίλλη (Χουλέν Λοπετέγκι): Μπόνο, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος (86' Γκουντέλι), Χεσούς Νάβας, Ρεγκιλόν, Φερνάντο, Μπανέγα, Χορδάν, Σούσο (78' Βάσκες), Οκάμπος (71' Μουνίρ), Ντε Γιονγκ (85' Εν-Νεσίρι)

Ιντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Γκοδίν (88' Καντρέβα), Ντε Φράι, Ντ' Αμπρόζιο (78' Μόουζες), Γκαλιαρντίνι (78' Ερικσεν), Γιανγκ, Μπαστόνι, Μπρόζοβιτς, Μπαρέλα, Λαουτάρο Μαρτίνες (78' Αλέξις Σάντσες), Λουκάκου.






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!