Δ. Παύλου Μελά: Από την Πέμπτη 24/9 συγκεντρώνουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες του Δήμου Μουζακίου

 


Από την Πέμπτη 24/9 συγκεντρώνουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες του Δήμου Μουζακίου

 

Ο Δήμος Παύλου Μελά εκφράζει έμπρακτα την αλληλεγγύη του στους κατοίκους του Δήμου Μουζακίου Καρδίτσας που υπέστησαν μεγάλες καταστροφές και με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και των δομών: Κέντρο Κοινότητας, Κοινωνικό Παντοπωλείο - Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο, πραγματοποιείται συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, από την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, τις ώρες 08:00-14:00.

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και στο πλαίσιο της στήριξης των πλημμυροπαθών ο Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Προνοιακών Θεμάτων Χαρά Αμανατίδου, καλούν τους πολίτες να βοηθήσουν με τη συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας (γάλατα, χυμοί, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, πάστα ντομάτας, λάδι, αλεύρι, δημητριακά κ.α), ειδών καθαριότητας και υγιεινής (σαμπουάν, σαπούνια, οδοντόκρεμες, καθαριστικά κ.α) και φαρμάκων.

Τα συγκεντρωθέντα είδη θα παραδοθούν στις αρμόδιες τοπικές Αρχές, για κάλυψη αναγκών σε νοικοκυριά και μοναχικά άτομα που επλήγησαν από την κακοκαιρία «Ιανός».

Οι προσφορές των πολιτών θα συλλέγονται στα παρακάτω σημεία:

Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης», Ισόγειο, Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη

Κοινωνικό Παντοπωλείο, 28ης Οκτωβρίου 152 & Γιάννη Ρίτσου 2, Σταυρούπολη.

Οι Κοινωνικές δομές του Δήμου Παύλου Μελά συνεχίζουν σταθερά το έργο τους και στηρίζουν ευπαθείς ομάδες με ουσιαστικές πρωτοβουλίες και ανθρωπιστική βοήθεια, με την αρωγή των συμπολιτών μας.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Λήμνου 2, 56430, Θεσσαλονίκη

Τσιούκλη Δήμητρα, Γερούλη Μαριάνα, Κουλάχογλου Κωνσταντία

Τηλέφωνα: 2310 604904, 2310 609079, 2310 020167                         

Fax: 2310 020191

Email: kinpant@outlook.com, gerouli@pavlosmelas.gr, koulachoglou@pavlosmelas.gr

 

ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ! 

             


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!