Ζωντανή μετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Παύλου Μελά από την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου

 


Ζωντανή μετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου από την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παύλου Μελά Ελένη Γεροκώστα ενημερώνει ότι ξεκινούν οι ζωντανές μεταδόσεις μέσω διαδικτύου (live streaming) των τακτικών συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου από την επίσημη σελίδα του Δήμου Παύλου Μελά www.pavlosmelas.gr  στον σύνδεσμο https://www.youtube.com/watch?v=E90PPhRcdMU

 

Η επόμενη συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου ώρα 19.00 με 18 θέματα ημερήσιας διάταξης.

Η μετάδοση εικόνας και ήχου ενεργοποιείται λίγο πριν την έναρξη του Δημοτικού Συμβουλίου και η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη κατά την ώρα και τη διάρκεια της συνεδρίασης.

Μετά τη λήξη της ζωντανής μετάδοσης, η συνεδρίαση παραμένει ως διαδικτυακή αρχειοθετημένη μαγνητοσκόπηση,  ώστε ανά πάσα στιγμή να υπάρχει η δυνατότητα ελεύθερης και απρόσκοπτης πρόσβασης του δημότη στην πληροφορία.

 

Η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο των συνεδριάσεων Δημοτικών Συμβουλίων, μέσω υπολογιστή ή άλλων φορητών συσκευών, είναι μια πρακτική αρκετά διαδεδομένη στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στο πλαίσιο της διαφάνειας και με σκοπό την άμεση και έγκυρη ενημέρωση των πολιτών για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την τρέχουσα καθημερινότητα των δήμων.

Οι κεκλεισμένων των θυρών συνεδριάσεις συμβουλίων των Δήμων τους τελευταίους μήνες με γνώμονα την πρόληψη της μετάδοσης της πανδημίας του κορωνοϊού και η μη συμμετοχή ενδιαφερόμενων πολιτών, μπορούν εν μέρει να προσπεραστούν με τις live αναμεταδόσεις.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελένη Γεροκώστα καλούν τους πολίτες να συνδέονται με τη νέα υπηρεσία που αναβαθμίζει το ανώτερο θεσμικό όργανο του Δήμου Παύλου Μελά και να ενημερώνονται για όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, τις εισηγήσεις, τις συζητήσεις και τις Αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!