Η Μαρέβα Μητσοτάκη επισκέφθηκε σήμερα την Καλαμαριά

 


Η Μαρέβα Μητσοτάκη επισκέφθηκε σήμερα την Καλαμαριά

 

Τον Δήμο Καλαμαριάς επέλεξε να επισκεφθεί  σήμερα, η σύζυγος του πρωθυπουργού κ. Μαρέβα  Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη,  η οποία θα  συνοδεύει  τον Πρωθυπουργό,  στο πλαίσιο  της 85ης ΔΕΘ και της αυριανής ομιλίας του πρωθυπουργού στο Βελλίδειο.

Την σύζυγο του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκαν στο δημαρχείο ο Δήμαρχος Γιάννης Δαρδαμανέλης και η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ελένη Φύκα.

Στη συνάντηση,  η οποία διήρκησε μια ολόκληρη ώρα,  η κ. Μαρέβα Μητσοτάκη  έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να ενημερωθεί για την πόλη της Καλαμαριάς και για τα ζητήματα που την απασχολούν, ενώ συζητήθηκαν επίσης  θέματα που απασχολούν τη γυναίκα με κοινωνικές διαστάσεις καθώς και ζητήματα ισότητας των δύο φύλων.

Ο Δήμαρχος κ. Δαρδαμανέλης είχε την ευκαιρία να μιλήσει  στην κ. Μητσοτάκη για τα μεγάλα θέματα που απασχολούν το Δήμο,  ώστε να διαμορφώσει μια εικόνα και αναφέρθηκε ακροθιγώς στο ζήτημα  της  διάνοιξης της οδού Πόντου, ένα έργο  που απαιτεί σημαντικό ποσό  και δεν μπορεί να το καλύψει ο προϋπολογισμός του Δήμου.

Η κ. Μαρέβα Μητσοτάκη, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να  υποστηρίξει τον Δήμο Καλαμαριάς σε θέματα που τον απασχολούν.

Επίσης, η σύζυγος του πρωθυπουργού, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα γυναικών και συζητώντας με τη Γενική Γραμματέα κ. Φύκα,  εξέφρασε τη διάθεσή της να σταθεί αρωγός στις όποιες προσπάθειες του Δήμου, που θα αφορούν στην υποστήριξη των  γυναικών , στην προσπάθεια καταπολέμησης της ανεργίας τους αλλά  και σε  θέματα  στήριξης και ενίσχυσης της γυναικείας επιχειρηματικότητας.   

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!