Ενημέρωση για τις κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στην οδό Α. Παπανδρέου στο Ελευθέριο Κορδελιό

 




Ενημέρωση για τις κυκλοφοριακές παρεμβάσεις

στην οδό Α. Παπανδρέου

 

            Ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των δρομολογούμενων συγκοινωνιακών παρεμβάσεων στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου στο Ελευθέριο Κορδελιό, διοργανώνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57).

            Στόχος της εκδήλωσης η ενημέρωση των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στη συγκεκριμένη οδό, αναφορικά με τις προβλεπόμενες παρεμβάσεις που σχεδιάζονται για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος της κομβικής αυτής οδικής αρτηρίας.

            Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του covid – 19 και ως εκ τούτου θα υπάρξει συνεννόηση με τον Εμπορικό Σύλλογο Ελευθερίου Κορδελιού για τον αριθμό των παρισταμένων – εκπροσώπων των επιχειρήσεων της περιοχής.

            Την παρουσίαση θα κάνει ο Πολιτικός Μηχανικός – Συγκοινωνιολόγος  Σταύρος Κωνσταντινίδης, Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου, ο οποίος εκπόνησε και τη σχετική κυκλοφοριακή μελέτη.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!