Συναντήσεις εκπροσώπων του δήμου Ωραιοκάστρου και της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας για την ολοκλήρωση έργων

 


Συνεχίζονται οι συναντήσεις μεταξύ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Ωραιοκάστρου για την προώθηση της υλοποίησης τεχνικών έργων στο Δήμο.

Ο κύκλος των επαφών άνοιξε με την πρώτη συνάντηση που έγινε μεταξύ της καθ' ύλην αρμόδιας Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Βούλας Πατουλίδου και του Δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη. Σε αυτή τη συνάντηση επιλύθηκαν ζητήματα και χρηματοδοτήθηκαν έργα από την Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, όπως η χρηματοδοτική ολοκλήρωση ύψους 600.000 ευρώ για τη Συμμαχική Οδό και με την επιπρόσθετη οικονομική ενίσχυση από τους δήμους Ωραιοκάστρου, Παύλου Μελά και Δέλτα.

Επίσης, συζητήθηκαν η χρηματική ενίσχυση για τη βελτίωση των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ωραιοκάστρου, των τεχνικών έργων του Δήμου και η δρομολόγηση πολλών άλλων έργων.

Μετά από αυτή τη συνάντηση μεταξύ της κ. Πατουλίδου και του κ. Τσακίρη, σε δεύτερη φάση συναντήθηκαν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χαράλαμπος Καζαντζίδης, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Δαμιανός Ιωσηφίδης, ο τεχνικός σύμβουλος του δημάρχου για θέματα Τεχνικών Έργων, Αλέξανδρος Αλεξίου με τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Πάρι Μπίλλια, την Ελένη Διαμαντή, Αν. Προϊσταμένη Τμήματος Έργων, Δομών, Περιβάλλοντος ΥΤΕΜΕΘ και την Δέσποινα Ανταβαλίδου, Προϊσταμένη της Υποδιεύθυνσης Έργων Δομών Περιβάλλοντος της ΠΚΜ. Η συνάντηση έγινε με σκοπό να κλείσουν οι λεπτομέρειες, ώστε να επιληφθούν οι τεχνικές υπηρεσίες της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης για την ολοκλήρωση των έργων.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!