Με επιτυχία το δοκιμαστικό δρομολόγιο μετακίνησης μαθητών του Φοίνικα

 


Με επιτυχία το δοκιμαστικό δρομολόγιο μετακίνησης μαθητών του Φοίνικα

Η Δημοτική Αρχή Καλαμαριάς, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς  και συνεπής με τις αποφάσεις της για την εξυπηρέτηση μεταφοράς των μαθητών του Φοίνικα στο νέο 10ο Γυμνάσιο, προέβη σε δοκιμαστικό δρομολόγιο μετακίνησης των μαθητών.  

 Μετά  από συνεννόηση με την Διεύθυνση του ΟΑΣΘ και παρουσία του Αντιδημάρχου Παιδείας,  Θανάση Γιαννακού, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία χθες  το δοκιμαστικό δρομολόγιο μετακίνησης των μαθητών, ώστε να προσδιοριστεί η διαδρομή και η διάρκεια των δρομολογίων.

Το συγκεκριμένο αυτό δρομολόγιο μεταφοράς μπαίνει σε εφαρμογή από την ερχόμενη Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020,  με αφετηρία και τερματισμό το 9ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμαριάς.  

Οι μαθητές θα συγκεντρώνονται κάθε πρωί στο εν λόγω Δημοτικό Σχολείο, που βρίσκεται  πίσω από την  εκκλησία του Φοίνικα, θα επιβιβάζονται στο λεωφορείο του ΟΑΣΘ το οποίο θα ξεκινά  στις 7.50΄ και μετά από πεντάλεπτη διαδρομή και με ενδιάμεση στάση στο  γήπεδο  του Φοίνικα θα καταλήγουν στο νέο 10ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς.

Η επιστροφή των μαθητών θα γίνεται το μεσημέρι  μετά το πέρας των μαθημάτων σε δύο δρομολόγια, ώστε  να εξυπηρετούνται τα ωράρια  των μαθημάτων τους.  Το πρώτο δρομολόγιο επιστροφής θα ξεκινά στις 13.25΄και το δεύτερο στις 14.20΄ από τις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου και μετά από διαδρομή συνολικής διάρκειας επτά λεπτών θα καταλήγει και πάλι στο 9ο Δημοτικό Σχολείο.

.




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!