Α.Τριανταφυλλίδης προς Κυβέρνηση: «Έχει δίκιο ο κ.Μητσοτάκης. Τα πράγματα θα πηγαίνουν μόνο χειρότερα».

 


Α.Τριανταφυλλίδης προς Κυβέρνηση:

«Έχει δίκιο ο κ.Μητσοτάκης. Τα πράγματα θα πηγαίνουν μόνο χειρότερα». (Video)

 

«Η Κυβέρνηση είχε τέσσερις ολόκληρους μήνες, μετά τη λήξη του lockdown, να προετοιμαστεί ενόψει της σχολικής χρόνιας και του δεύτερου κύματος κορονοϊού. Δεν έκανε απολύτως τίποτα. Όχι να μειώσουν τους μαθητές στους 15, όχι να διπλασιάσουν τους καθηγητές, όχι να πολλαπλασιάσουν τις τάξεις και τα θρανία να γίνουν μονά. Έφτασαν στο σημείο να μοιράσουν 27000 ακατάλληλες μάσκες σε σχολεία της Θεσσαλονίκης. Προχειρότητες, δουλειές του ποδαριού, δουλειές της τελευταίας στιγμής, χωρίς προγραμματισμό και σχέδιο» τόνισε ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης στην τηλεοπτική συχνότητα του OPEN TV ασκώντας δριμεία κριτική στην Κυβέρνηση και στον κ.Μητσοτάκη.

«Ωστόσο, τα ζητήματα  για τη σχολική εκπαιδευτική κοινότητα» επεσήμανε ο κ.Τριανταφυλλίδης, «δεν είναι μόνο η μάσκα και το παγουρίνο. Είναι τα κενά σε εκπαιδευτικούς, είναι οι σχολικές υποδομές, είναι η καθαριότητα που υποσχέθηκε ο κ.Θεοδωρικάκος στα σχολεία. Είναι τα σχολικά γεύματα, για παράδειγμα για τα παιδιά της Δυτικής Θεσσαλονίκης που δεν πρέπει να  λιποθυμήσουν από την πείνα».

Αναφερόμενος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού έκανε λόγο για «αποσπασματικά μέτρα» και σημείωσε ότι η Κυβέρνηση «δεν έχει καμία αίσθηση της σκληρής πραγματικότητας που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός».

Όπως υπογράμμισε ο κ.Τριανταφυλλίδης «Κουβέντα για τον ΕΝΦΙΑ, κουβέντα για την προκαταβολή φόρου, κουβέντα για τις μειώσεις συντελεστών φορολογίας. Αυτή είναι η στήριξη της πραγματικής οικονομίας, της μικρής και μεσαίας επιχείρησης στη δύσκολη αυτή συγκυρία; Αυτή η Κυβέρνηση δεν έχει αίσθηση της πραγματικότητας. Ο κ.Μητσοτάκης δεν περπάτησε στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης για να δει ότι η φτώχεια, τα συσσίτια πολλαπλασιάζονται. Μιλάμε για ύφεση, λουκέτα, ανεργία. Αυτό που έρχεται  κατά πάνω μας είναι το τρένο της ύφεσης, της ανεργίας και της ανέχειας, που δεν θα έχουν προηγούμενο.  Το είπε άλλωστε σε μια αποστροφή του λόγου του ο κ.Μητσοτάκης «...τα πράγματα θα γίνουν μόνο χειρότερα».

Ακολουθεί ο σύνδεσμος της συνέντευξης του κ.Τριανταφυλλίδη:

https://www.youtube.com/watch?v=HHZRMvODeUY

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!