Καθαρίζονται οι αμμουδιές της Καλαμαριάς

 


Όμορφες και  πεντακάθαρες  οι αμμουδιές της Καλαμαριάς

 

   Το όμορφο κομμάτι του παραλιακού τμήματος στο Καραμπουρνάκι με θέα την πόλη της Θεσσαλονίκης, καθαρίστηκε ολοκληρωτικά και αναβαθμίστηκε αισθητικά, αλλάζοντας εντελώς την εικόνα της περιοχής.

Η Διοίκηση του Δήμου έχοντας ως  γνώμονα ότι, το περιβάλλον αποτελεί προτεραιότητα,  ζωτικό στοιχείο πολιτισμού  και ως εκ τούτου πρέπει να προστατεύεται  και να θωρακίζεται,  ξεκίνησε τις πρώτες εργασίες καθαρισμού στα μέσα του περασμένου Μαΐου. Συνεργεία του Δήμου απομάκρυναν σταδιακά το παχύ στρώμα των φυκιών   που συγκεντρώθηκαν στην περιοχή όλο τον Χειμώνα,  εξαιτίας  των καιρικών συνθηκών και συνεχίστηκαν  σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Σήμερα ο Δήμος  κατάφερε να ολοκληρώσει τον καθαρισμό στο συγκεκριμένο αυτό κομμάτι, καθιστώντας το όμορφο, πεντακάθαρο  και ασφαλές, για να το χαίρονται και να το απολαμβάνουν κάτοικοι και επισκέπτες.

Στο μεταξύ, από το πρωί σήμερα και με την παρουσία του Δημάρχου Γιάννη Δαρδαμανέλη, ειδικά συνεργεία καθαρισμού ξεκίνησαν και συνεχίζουν τις εργασίες σε όλο σχεδόν το μήκος των ακτών της Καλαμαριάς μέχρι  και τη  Νέα Κρήνη  και υπολογίζεται να ολοκληρωθούν μέσα σε μια εβδομάδα, καθιστώντας τις αμμουδιές της Καλαμαριάς όμορφες, καθαρές και απολαυστικές.

 


 

 

 

 

 

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!