Παραδόθηκε η βοήθεια που συγκεντρώθηκε στην Καλαμαριά για τους πληγέντες της Καρδίτσας

 

Παραδόθηκε  η βοήθεια που συγκεντρώθηκε στην Καλαμαριά για τους πληγέντες της Καρδίτσας

 

Στην Καρδίτσα μετέβη το περασμένο Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου  ένα ημιφορτηγό αυτοκίνητο του Δήμου Καλαμαριάς,  μεταφέροντας ένα μέρος με είδη πρώτης ανάγκης τα οποία παραδόθηκαν στην Αντιδήμαρχο Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών - Κοινωνικών Ομάδων και Αλληλεγγύης Καρδίτσας, Ουρανία Σούφλα. Η κ. Σούφλα εμφανώς συγκινημένη ευχαρίστησε το Δήμο Καλαμαριάς για τη συμπαράσταση .

 

Το μεγαλύτερο μέρος των ειδών που συγκεντρώθηκαν, θα παραδοθούν αύριο Τρίτη με μεταφορική εταιρεία,  καθώς αναμένονται επιπλέον μεγάλες ποσότητες τροφίμων και άλλων ειδών,  συνδράμοντας έτσι στο κύμα συμπαράστασης και έμπρακτης βοήθειας προς τους πληγέντες από τη σφοδρή κακοκαιρία και τον κυκλώνα "Ιανό".

 

Η ανθρωπιστική βοήθεια που αποτελεί μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας,

συγκεντρώθηκε μετά από τη θερμή ανταπόκριση των πολιτών της Καλαμαριάς με τη δράση που διοργανώθηκε  την περασμένη εβδομάδα, με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας και Ισότητας των δύο φύλων,  Ευλαμπίας Ντόντη-Μπανιώρα, χτίζοντας μία γέφυρα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

 

Την αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας συνόδευε υπάλληλος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαμαριάς μαζί με  3 μέλη της Ελληνικής Ομάδας Αστικής ΄Ερευνας και Διάσωσης, USAR HELLAS, οι οποίοι μετέφεραν στον Δήμαρχο Καρδίτσας, , την συμπαράσταση των Καλαμαριωτών που με πολύ αγάπη προσέφεραν τη βοήθειά τους και  τις ευχές  του Δημάρχου Καλαμαριάς Γιάννη Δαρδαμανέλη για δύναμη.

Ο Δήμος Καλαμαριάς ευχαριστεί την USAR HELLAS για τη συνδρομή της.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!