Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου εξοπλίζει τα σχολεία με σύγχρονους ηλεκτρονικούς υπολογιστές

 


Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου εξοπλίζει  τα σχολεία 

με σύγχρονους ηλεκτρονικούς υπολογιστές

           

            Εκατό εβδομήντα (170) φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές που θα ενισχύσουν τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό των σχολικών μονάδων, καλύπτοντας τις ανάγκες της σχολικής κοινότητας σε σύγχρονα εποπτικά μέσα, διέθεσε στα σχολεία ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου σε συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

            “Καταβάλλοντας μια μεγάλη προσπάθεια να ανταποκριθούμε στις αυξημένες ανάγκες της σχολικής μας κοινότητας, η οποία διαχρονικά μαστίζεται από ελλείψεις υποδομών - με αιχμή το δραματικό πρόβλημα της σχολικής στέγης- συνεχίζουμε τον αγώνα για τον εκσυγχρονισμό των σχολικών μας μονάδων” τόνισε κατά την τελετή παράδοσης του υλικού στους Διευθυντές των σχολείων ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, επισημαίνοντας πως “σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για τη δημόσια εκπαίδευση,  η δημοτική αρχή θα συνεχίζει να παλεύει για ένα καλύτερο επίπεδο γνώσης και δημιουργίας στα σχολεία του τόπου μας”.

           


Η προμήθεια των ηλεκτρονικών υπολογιστών χρηματοδοτήθηκε αποκλειστικά από το ταμείο του Δήμου και τις σχολικές επιτροπές  Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο των παρεμβάσεων για τον  ψηφιακό  εκσυγχρονισμό των σχολείων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

            Σύμφωνα με τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών  Γιώργο Σταυρίδη και Χρήστο Ταξίδη, η προσπάθεια για την τεχνολογική ανανέωση του εξοπλισμού των σχολικών μονάδων θα συνεχιστεί και θα διευρυνθεί ακόμη περισσότερο, με στόχο τον εκ βάθρων εκσυγχρονισμό των 107 σχολείων του Δήμου.

 

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!